KOZMETIKA SA ČESTICAMA ZLATA: ZLATNA EKSTAZA ILI MIT?

0

U alternativnoj i tradicionalnoj kineskoj medicini zlato je predstavljalo bitni sastojak za pomlađivanje i regeneraciju.

Zlato je onaj dragocjeni metal koji simbolizira sunce i koji svojom sjajnom bojom kao magnet već od davnina privlači ljude. Zbog svoje rijetkosti, blijeska i opstojnosti postalo je visoko cijenjeno kao simbol moći, bogatstva i ljepote u svim kulturama. U alternativnoj i tradicionalnoj kineskoj medicini zlato je predstavljalo bitni sastojak za pomlađivanje i regeneraciju. Aktiviralo je ‘chi’, životnu energiju tijela, uklanjalo blokade u  organizmu i djelovalo smirujuće. Kineski carevi su ga zvali ključ do mladosti, zato su ga za smanjenje bora i sjajan izgled kože stavljali direktno na lice. Značajan pečat pustilo je u povijesti moćnog Egipta. 1922. godine bila je otkrivena još netaknuta grobnica faraona Tutankamona s najbogatijim nalazištem zlata, zlatnog nakita i ostalih dragocjenosti u cjelokupnoj povijesti arheologije.

Za rituale ljepote ga je obilno upotrebljavala egipatska kraljica Kleopatra, koja je i spavala sa zlatnom maskom na licu da bi si zagarantirana vječnu mladost, potpuni ugođaj i sreću. S razvojem suvremenih tehnologija koje su omogućile da se sa drobljenjem čistog zlata na mikroskopske djeliće iskoriste njegove odlične karakteristike, uporaba zlata dobila je nove dimenzije u kozmetici. Aktualna znanstvena istraživanja potvrđuju iznimna pomlađujuća svojstva zlata na koži, smanjenje pojava bora i poboljšanje tonusa. Kako? Nakon nanošenja na kožu zlato aktivira elektrone u stanicama kože. Kad su aktivirani, u koži se uspostave procesi stanične komunikacije (stimulira se obnova i rast stanica) te potiče njihova regeneracija.  

Djelovanje zlata pozitivno utiče na: 

  • smanjenje degradacije kolagena i elastina, koji su ključni za održavanje čvrstoće i elastičnosti kože,
  • poticanje cirkulacije u koži, 
  • smanjenje razine slobodnih radikala i uspostavljanje zaštite od vanjskih stres faktora koji uzrokuju starenju kože,
  • lom svjetlosti, koji stvara optičku iluziju svjetlije, mlađe kože bez nepravilnosti.

Koža njegovana zlatom tako postaje na izgled glađa i prekrasnog sjaja. 

GOLD 24Ka – anti age ekstaza iz čistog zlata

Raskošne svilenkaste teksture, bogate izoflavonima i čestice čistoga 24-karatnog zlata koje iz skrivenih dubina zemljine unutrašnjosti u kožu donose pozitivnu energiju, a blagim odsjajem svjetlosti ten obavijaju raskošnim sjajem i glamuroznim izgledom. To su oduševljavajuće karakteristike luksuznih „zlatnih proizvoda“ s kojima Kozmetika Afrodita već 12 godina konkurira svjetskim trendovima u svijetu kozmetike. Zlatna linija pod imenom Afrodita Professional PURE GOLD 24Ka  kreirana je u vjeri, da je njega sa zlatom privilegij za kožu koja zaslužuje više. 

GOLD 24Ka linija sadrži pet proizvoda: raskošnu dnevnu i noćnu kremu, zlatnu masku, intenzivnu kremu za područje oko očiju, te ampule – čudesne kapi ljepote s trenutnim efektom pomlađivanja. Više o njima: http://tinyurl.com/mr3ajnms

Namijenjeni su njezi normalne, mješovite i suhe  kože nakon 30. godine starosti, još posebice za kožu bez tonusa i kožu sa izraženim borama. Njihovom upotrebom poboljšava se  struktura kože i podupire sposobnost njenog obnavljanja, što se primjećuje u zaglađenim linijama bora te vidljivo poboljšanom tonusu. Možemo reći da nakon dragocjene njege s proizvodima GOLD 24 Ka koža doslovno zablista, vidljivo je pomlađena i prekrasno čvrstog i lijepog je izgleda.

U jubilejnoj, 50. godini djelovanja kompanije stvorena je komplementarna premium linija PURE GOLD Divine koja kulminira Afroditin kontinuirani razvoj, inovacije i znanje. 

Sastoji se iz dva proizvoda, koji su ujedno i prvi izbor njege direktorice Kozmetike Afrodita, Danice Zorin Mijošek: PURE GOLD DIVINE LUKSUZNI LIFTING SERUM za normalnu do suhu kožu i PURE GOLD DIVINE LUKSUZNO LJEPOTNO ULJE za izuzetno suhu kožu. 

PURE GOLD DIVINE 24 Ka RASKOŠNI LIFTING SERUM 

uz čestice čistog zlata i sojine izoflavone sadrži i formulaciju obogačenu s izuzetno visokom koncentracijom dermo-kozmetičkih sastojaka. Aktivni sastojci ugrađeni su u luksuzne teksture proizvoda koji značajno poboljšavaju tonus kože i djeluju s intenzivnim učinkom korekcije bora. Zvuči složeno, ali ima jedan i jedini jednostavan cilj: nadahnuti i pomoći nam da se u svojoj pomlađenoj koži osjećamo jednostavno lijepo. Saznajte više na linku

Ekskluzivna Linija PURE GOLD Divine 24 Ka Afrodita Professional je na razpolaganju u odabranim kozmetičkim salonima u BIH i u Afrodita web shopu

POKLON SA DAŠKOM LUKSUZA 

Proizvodi s česticama čistoga 24-karatnog zlata na raspolaganju su vam i u ekskluzivnom izdanju – u sofisticiranom POKLON setu! Idealan odabir za sve koji žele darovati na nezaboravan način.

POTRAŽITE ZLATNE pogodnosti i poklone sa daškom luksuza na linku

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here