Ajdin Ramić: Tretirajte svoju kosu minimalno za maksimalni vizuelni impakt

0

Svi poželimo da sa puno samopuzdanja krenemo da osvajamo dan, da je svaka dlaka na svom mjestu i da znamo da naša kosa “puca od zdravlja”.

Intervju: Ajdin Ramić, osnivač i vlasnik Instituta zdrave kose

Njezi naše kose pristupamo s puno pažnje i temeljito, vođeni preporukama stručnjaka. Kako starimo, naša kosa također se susreće s određenim izazovima. Postaje suha, tanka i gubi na volumenu.  Zbog toga, pazite kako i ko njeguje vašu kosu. BeautiFUL tim je razgovarao sa Ajdinom Ramićem, osnivačem i vlasnikom Instituta zdrave kose. Donosimo vam nekoliko savjeta koje je Ajdin podijelio s nama.

Za početak nam se predstavite?

Moje ime je Ajdin Ramić i osnivač sam i vlasnik Instituta zdrave kose. Prioritet moje misije je istaknuti zdravlje kose kroz nježne neinvazivne kolore.

Kako ste se odlučili za ovu profesiju?

Jednostavno mi je došla kao neiscrpna ljubav i dar od Boga, od početka sam znao da ću biti kvalitetan frizer kojeg će trebati klijenti, a ne on klijente.

Koliko se Vaš početak razlikuje od sadašnjosti?

Moj početak je bio izrazito težak i pun trnja na koje sam ponosan. To trnje je od mene napravilo i čovjeka, jednostavno volim reći žene su me preodgojile. Mislim da je danas puno lakše kada su edukacije na dohvat ruke nego li u naše vrijeme kada se znanje kralo iz ćoška.

Koje frizure su sada „IN“?

Ja nikada ne predstavljam riječ koja se zove IN. Po meni je uvijek IN ono što stoji spram vašeg oblika lica, što se tiče koloristike ono što se uklapa spram vaše boje tena, obrva i očiju. Može nešto biti super IN a da je na nekome grozno.

Koje boje se najviše koriste u proljetnim danima? Da li su to tamni tonovi ili ipak svijetliji?

Opet ću se osvrnuti na prethodni odgovor ne može niko reći koje su boje IN ako one vama ne pristaju u vaš cjelokupan izgled. Recimo plava kosa može biti IN, ali ako imate tamne obrve i taman ten to neće ići.

Recite nam koji je to prirodni sastojak koji regeneriše kosu?

Ja sam netko ko ne vjeruje u prirodne sastojke a to je vrlo i logično. Ako vi stavite neku masku pa poslije ju operete šamponom to će sve izaći iz dlake. Ja jesam za prirodne sastojke u proizvodima i to podržavam, ali stavljanje voća i povrća po glavi nema nikakvog smisla.

Za kraj, imate li neku poruku za naše čitaoce?

Kosa je kruna koju nikada ne skidate, na vama je hoće li ta kruna biti vaš ukras ili vaš užas. Tretirajte svoju kosu minimalno za maksimalni vizuelni impakt.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here