Alisa Šuvalija Osmanković: Dobitnica priznanja manifestacija „Uspješne dame iz oblasti estetike i zdravlja 2024“

0
521

Ovo je samo još jedna potvrda i pečat za moj rad kao i motiv još smjelije koračam ka ostvarenju svojih ideja i zamisli, a već sam na putu ka istom.

Alisa Šuvalija Osmanković, make up artistkinja

Alisa Šuvalija Osmanković, istaknuta figura u oblasti estetike i zdravlja, zasluženo je dobila priznanje na manifestaciji “Uspješne dame iz oblasti estetike i zdravlja 2024”. Njena posvećenost, stručnost i inovativni doprinosi su ne samo oblikovali industriju, već i inspirisali druge žene da slijede svoje strasti i ostvare izvanredne rezultate.

U pitanju je manifestacija Uspješne dame iz oblasti estetike i zdravlja 2024. u organizaciji Focus radia, održana u Hotelu Hyat (Kristalna dvorana). Dobitnica sam ovog prestižnog priznanja, uz naglasak za doprinos i inovativnost te nevjerovatno uspjeće mojih Lamimakersica (obrva).

Naglasak na obrve koje će ujedno biti odraz našeg karaktera, nas samih, to je parola kojom se vodim stvarajući željeni oblik, stilizovanje obrva prema vašem licu i pospješivanje rasta istih; na taj način dolazimo do besprijekorno definisanih Lamimakersica. Metoda Laminacije je danas na vodećoj poziciji kada su u pitanju obrve i zaista mogu reći da je s razlogom poprimila simpatije svih žena. Proces je odličan zato što je efekat istog privremen, i samim tim nam daje mogućnost da svaki mjesec drugačije stilizujemo naše obrve. Stoga, prirodne, jasno definirane, uredno začešljane Lamimakersice vladaju našim licima, pa ih samim tim rado i samouvjereno -nosimo. Kada jednom isprobate ovu metodu, rado ćete joj se vraćati, jer svaki put izlazite sa još ljepšim, konkretnijim, njegovanijim obrvama. Uz pravilan tretman i ispravan tretman, vaše obrve dovodim do savršenstva, dugoročnog željenog oblika, zato su Lamimakersice unikatne i izdvajaju se od drugih sličnih tretmana za obrve.

Na ovoj manifestaciji sam imala priliku da se predstavim širokom auditorijumu, te samim tim, upoznam ih sa svojim radom i otkrijem recept za uspjeh, barem u svom poslu i mojoj oblasti. Manifestacija ima široko društveni značaj, jer okuplja stručnjake iz različitih zemalja i oblasti. Kroz manifestaciju će ubuduće budućnosti biti predstavljene najnovije tehnike i metode koje se koriste u oblasti zdravlja i estetike. Mjesto gdje se okuplja određeni broj uspješnih ljudi iz određenih oblasti i branše, koji će svojim djelovanjem predstavljati poticaj drugim mladim ljudima. 

Ovo je samo još jedna potvrda i pečat za moj rad kao i motiv još smjelije koračam ka ostvarenju svojih ideja i zamisli, a već sam na putu ka istom. Radujem se novim projektima, uslugama, ostvarenjima, uskoro u još ljepšem ambijentu gdje garantujem vrhunske i sasvim drugačije usluge, na kakve ste i navikle od mene.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here