Andrea Gajilović: Hanafy – ruskim pigmentima za trajnu šminku sa čijim proizvodima smo usrećili već mnogo klijentica

0

Od nedavno u ponudi Beauty centra Kallos u Banja Luci, možete pronaći i jedan od najpoznatijih svjetskih brendova – Hanafy!

Piše: Andre Gajilović, vlasnica Beauty center Kallos

Andrea Gajlović je supruga, majka dvije djevojčice i vlasnica Beaty Center Kallos. U ovom poslu je već više od 15 godina, a u preduzetničke vode se upustila prije 7 godina. Nakon završene više medicinske škole upisala je i fakultet za Kozmetologiju i estetiku u Banja Luci. Kroz rad u oblasti njege i ljepote usko  se specijalizovala za trajnu šminku i tretmane lica, u čemu istinski uživa.

Saznali smo za novi brend za trajnu šminku koju u BiH uvozi Andrea Gajilović vlasnica Beauty centra Kallos. Posjetili smo njen salon i uvjerili se kako veliki tim radi kao jedno i oduševili smo se. Također smo pričali sa Andreom o novim proizvodima za koje se odlučila uvoziti u BiH, a šta smo pričali pročitajte u nastavku.

Andrea recite nam kako je izgledao vaš put prema beauty industriji, na šta ste najviše ponosni?

Ljubav prema cijelom tom beauty svijetu traje oduvijek. Bila sam uvijek ta drugarica koja šminka sebe, ali i druge, zna da radi nokte i sl. Paralelno sa fakultetom sam radila u kozmetičkom salonu, a po tom u dermatološkoj ordinaciji. Stečeno iskustvo, ljubav i želja da stvari radim na neki svoj način pretočila se u Beauty Center Kallos kakav poznajemo danas. 

Vlasnica ste Studio Kallos, koje sve usluge nudite u svom salonu te koliko ste ponosni na svoj tim?

Naš tim je prilično velik, jer volimo da se termin može lako pronaći za svakog, jer volimo da odvojimo vrijeme za one koji nam dolaze, jer je spektar usluga izuzetno širok. U timu koji broji 16 zaposlenih imamo izuzetne kozmetičare i frizere, a pored klasičnog pružanja usluga radimo i odlične edukacije iz oblasti za koje smo stručni. Ponosna sam na sve godine iza nas, na cijeli tim, a posebnu ljubav prema tom segmentu sa edukacijama jer uživam da se tehnike i vrijednosti kakve mi njegujemo prenose i na druge kolege!

Kroz razgovor ste spomenuli da ste uvoznik brenda Hanafy. Recite nam o kojem se brendu radi?

Pored kozmetičkih i frizerskih usluga, mnogi naši klijenti znaju da je kako u salonu tako i online dostupan širom spektar proizvoda profesionalne kozmetike. Od nedavno se u toj ponudi može pronaći i jedan od najpoznatijih svjetskih brendova – Hanafy! Radi se o ruskim pigmentima za trajnu šminku sa čijim proizvodima smo usrećili već mnogo klijentica.

Zašto ste se baš odlučili za ovaj brend, šta je to specifično i posebno da ste se odlučili da postanete distributer?

Za Hanafy sam se odlučila primarno jer trajna šminka postala nešto čim se bavim najčešće u posljednje vrijeme. Imala sam priliku raditi sa njihovim proizvodima koji su me oduševili na prvu! Sjajno se ponašaju na koži, dugotrajni su i ne mogu se porediti ni sa jednim sa kojima sa do sad imala priliku raditi, pa je za mene bio logičan put da ih dovedem i u BiH.

Gdje se mogu pronaći i kupiti proizvodi? 

Hanafy možete pronaći u našem salonu ili web shop-u. Oni koji bi željeli da u svoju uslugu uvrste i rad sa trajnom šminkom mogu nas kontaktirati za edukacije.

Iza vas je uspješna edukacija i prezentacija brenda i usluga? Da li ste zadovoljni?

Izuzetno! Edukaciji je prisustvovala i Olga Hanafy, osnivačica ovog brenda, što cijeloj toj priči daje dodatnu vrijednost. Pored toga konferencije, edukacije i slični tipovi druženja sa kolegama koji spajaju ugodno sa korisnim me uvijek posebno raduju.

Ko je sve bio dio edukacije, te da li smatrate da su ovakva okupljanja i događaji bitni za rast i razvoj brenda i njegove kvalitete?

Razmjenjivanje iskustava, druženje sa istomišljenicima i želja za ličnim razvojom uvijek mogu donijeti samo najbolje! Pored Olge Hanafy, ovom događaju prisustvovali su još neki stručnjaci iz oblasti pigmentologije što potvrđuje ozbiljnost i kvalitet edukacije.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here