Andrijana Obradović: Nutricionizam i maderoterapiju sam spojila u želji da pomognem ženama

0
312

Najveći izazovi su da želim da budem što uspješnija, da iznova sve što je novo naučim i kasnije svoje znanje prenesem na najbolji mogući način svojim polaznicima na edukacijama, i da svaki moj klijent izađe iz mog centra zadovoljan!

Andrijana Obradović, diplomirani nutricionista-dijetetičar/maderoterapeut i kozmetolog

Nije slučajno da se kaže da smo ono što jedemo. Nutritivni unos može utjecati na izgled naše kože, kose i noktiju. Prehrambene odluke poput odabira voća, povrća, cjelovitih žitarica i proteina mogu rezultirati blistavijim tenom, čvršćom kožom i većom vitalnošću. Suprotno tome, prekomjerni unos brze hrane, šećera i transmasnih kiselina može doprinijeti upalama i narušiti ravnotežu kože. U nastavku je intervju sa Andrijanom Obradović.

Recite nam nešto o sebi?

Dobar dan moje ime je Andrijana Obradović, ja sam diplomirani nutricionista-dijetetičar/maderoterapeut i kozmetolog. U svojoj biografiji imam završena dva smera medicinske škole, visoku zdravstvenu školu , akademiju za estetiku i kozmetologiju i preko 20 završenih edukacija za lice i telo, gde se stalno dodatno nadogradjujem. Sledeća edukacija koju ću doneti u Srbiju je jedna od retkih u celom regionu, idem krajem septembra u Milano,i predstaviću nešto potpuno novo i drugačije. 

Kako ste počeli ovaj posao i otkud ljubav prema ovoj profesiji?

Posao sam započela pre nekoliko godina,ljubav je uvek postojala od malih nogu za pripremanje zdravih obroka i vodjenja zdravog načina života. Kao adolescentkinja  često sam se  izgladnjavala što je bilo potpuno pogrešno, gde sam bila na pragu anoreksije sa svojih 19 godina i to je jedan od razloga zašto sam želela da upišem nutricionizam i da pomognem mladim osobama na koji način treba da se pravilno hrane i da ne dozvole sebi da boluju od gojaznosti,anoreksije ili bulimije, koje su nažalost danas učestale bolesti 21 veka.

Nutricionista ste i maderoterapeut, recite nam kako ste spojili te dvije oblasti i na koji način ih koristite u radu?

Nutricionizam i maderoterapiju sam spojila u želji da pomognem ženama da što brže gube kilograme i na najbolji način oblikuju telo. Obzirom da imam više diploma spojila sam sve ujedno i napravila centar za mršavljenje i lepotu,gde se žene neguju na najbolji mogući način. Gde sam im ja kao primer zdravog načina života i motivacija da istraju i da daju što bolji rezultat i pomognu sebi u borbi sa viškom kilograma. 

Koje tretmane tijela i lica radite?

Tretmane tela koje radim su MADEROTERAPIJA PREMIUM MIX (kombinacija nekoliko tehnika masaže koja daje najbolje rezultate u oblikovanju tela i eliminaciji celulita), anticelulit masaža, limfna drenaža, terapeutska masaža, anti stress masaža i dosta aparata za mršavljenje koje imam u svom centru. Tretmane lica koje radim su anti-aging tretmani KOLAGEN NITI i BOTOX PRAH(potpuno neinvazivne metode bez bola, bez igli i bez perioda oporavka),HYDROFACIAL  tretmane lica koji su manje bolni od klasičnog i bolnog čišćenja lica. 

Recite nam nešto o priznanju koje ste dobili iz oblasti estetike i zdravlja?

Dobila sam nagradu za najuspešnije dame iz oblasti estetike i zdravlja za 2023 godinu , kao mlada žena preduzetnica dobila sam nagradu za uspešan rad za svoju firmu u godini 2022/23 gde sam održala preko 100 edukacija u Srbiji,Bosni,Crnoj Gori,Sloveniji,Makedoniji i i inostranstvu online. To me je izdiglo u svetu lepote i zdravlja,ono što je važno jeste da su godine iskustva i napornog rada dovele do toga da otvorim edukativni centar i da učim,motivišem dame da se bave ovim poslom. 

Koji su najveći izazovi sa kojima se susrećete u radu?

Najveći izazovi su da želim da budem što uspešnija, da iznova sve što je novo naučim i kasnije svoje znanje prenesem na najbolji mogući način svojim polaznicima na edukacijama, i da svaki moj klijent izadje iz mog centra zadovoljan! Stalno usavršavanje i inovacija u radu.

Planovi za dalji rad.

Planovi za dalji rad kao što sam spomenula na početku texta je moj odlazak u Italiju u Milano, gde ću se dodatno edukovati i doneti potpuno novu tehniku za tretmane tela i jedva čekam da prenesem klijentima i polaznicima! 

Poruka čitateljima

Preporučujem vašim čitaocima da u letnjem periodu provode vreme napolju u prirodi,što više fizičke aktivnosti, veliki unos tečnosti minimum 3l dnevno(1 l vode, 1 l limunade, 1 l čaja preporuka su dobro diuretici:kukuruzna svila, zeleni čaj,kopriva i peršun),veći unos povrća i voća i izbalansiranu ishranu! Verujte u sebe i u svoje snove!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here