Anja Tihovski Dragičević: Ruski volumen i edukacije za nokte i trepavice

0
364

Bitno je imati želju, volju, spremnost za rad i kvalitetnog mentora.

Donosimo vam novitet iz beauty svijeta i predstavljamo vam Anju Tihovski Dragičević. Sa Anjom smo razgovarali o naprednom ruskom volumenu i edukacijama za nokte i trepavice. U nastavku teksta čitajte više.

Za početak nam recite nešto o sebi.

Anja Tihovski Dragičević, supruga, majka i vlasnica salona ljepote. Moje tri ključne tačke koje spajaju trougao stabilnosti, pozitivne energije i napredovanja u svim sferama. 

S obzirom na to da ste Nail Artist, možete li s nama podijeliti vaše iskustvo?

S obzirom da se ovim poslom bavim preko 10 godina, godine iskustva i mnoštvo različitih ljudi, naučili su me da je istrajnost u ovom poslu biti jedinstven i jednostavan. Nikada nije kasno za nešto novo, ni sa 20, 30, 40. Bitno je da imate želju, volju, spremnost za rad i kvalitetnog mentora.

Radite edukacije za nokte i trepavice, recite nam više o edukacijama?

Pored svakodnevnog rada, u mom salonu djevojke mogu pronaći edukacije za nokte i trepavice. Veliki broj zadovoljnih studenata, učinio je da se drugačiji način predavanja i potpuno inovativan pristup prenošenja znanja, proširi i na zemlje oko nas, te sam izuzetno ponosna što mogu reći da su moji studenti izvrsni lash artisti, koji konstantno napreduju i idu uzlaznom putanjom. 

Šta je to napredni ruski volumen?

Ruski volumen – napredni nivo je edukacija namijenjena djevojkama koje već imaju iskustvo u radu sa ekstenzijama, također na ovoj edukaciji zaokružujemo sve ono što se učilo na prethodnim nivoima, te se radovi dovode do savršenstva i perfektne lash linije.

Za kraj, imate li neku poruku za naše čitaoce?

Svaki uspjeh ili neuspjeh je lekcija, na vama je koliko ćete pridavati značaja dobrim ili lošim stvarima, te izvući pouku iz svakog od njih. I ne zaboravite, dok vi sumnjate u sebe, neko strahuje od vašeg potencijala.

Made with LogoLicious Add Your Logo App

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here