Jelena Lazarević: Obrve su okvir lica svake osobe

0

Činjenicu da nekome možete vratiti osmijeh na lice, privlači kako klijente tako i nas umjetnike.

Predstavljamo vam Jelenu Lazarević, rođena u Mostaru, a odrasla u Trebinju. Po struci je diplomirani menadžer turizma. U nastavku teksta pronađite Jelenine korisne savjete iz beauty svijeta.

Predstavite nam se? 

Moje ime je Lazarević Jelena. Imam 36 godina, rođena sam u Mostaru, a odrasla u gradu Trebinju. Po struci sam diplomirani menadžer turizma, ali moje opredjeljenje i ono čime sam odlučila da se bavim u životu jeste ovaj posao koji radim već 7 godina. Udata sam i imam sina Vuka. Trenutno živim u Sremskoj Mitrovici gdje sam otvorila svoj kozmetički studio. 

U ponudi pored puder obrva imam:

  • Šminkanje
  • Depilacije
  • Čupanje i farbanje obrva
  • Čišćenje lica
  • Pedikir

Recite nam sve pojedinosti o puder obrvama?

Puder obrve ili tehnika sjenčenja je tehnika trajne odnosno polutrajne šminke. Puder obrve se rade uz pomoć mašinice koja izvodi na stotine uboda preko kojih se pigment unosi u površinske slojeve kože. Krajnji rezultat su popunjene obrve čiji intenzitet boje varira od svjetlijeg korijena do tamnijeg završetka obrve.

Kada i kako se rodila vaša ljubav prema ovoj profesiji?

Moja ljubav prema ovoj profesiji krenula je od šminkanja, a ljubav prema šminkanju se stvorila jer sam se bavila profesionalno latino američkim plesovima. Na svim takmičenjima morala sam biti lijepo našminkana i prosto sam bila prinuđena da naučim da se šminkam. Nakon završetka fakulteta u potrazi sa poslom, odlučila sam da se počnem baviti šminkanjem i da zaradim dzeparac, međutim to je u kratkom vremenskom roku prešlo u ozbiljnu priču. Odmah sam završila edukaciju za čupanje obrva 2017.god u Mostaru kod edukatorke Lejle Habibije i od tada počinje ljubav prema obrvama. “Obrve su okvir lica svake osobe”. Shvatila sam da mnogo žena ima problem sa obrvama, da su najčešće prirodno rijetke ili su ih izgubile usred zdravstvenih problema. Tako da sam se odlučila za puder obrve kao jedan vid trajnog rješenja za žene. “Puder obrve su tu da podrže vaš prirodan izgled”. Činjenicu da nekome možete vratiti osmijeh na lice, privlači kako klijente tako i nas umjetnike.

Koji vam je najdraži dio dana, te čemu se posebno radujete i u privatnom a i poslovnom svijetu?

Druženje sa porodicom je ono čemu svi uživamo. Trudim se zajedno sa svojim suprugom da slobodno vrijeme posvetimo našem sinu i da što više radimo na kvalitetu našeg života. A što se poslovnog dijela tiče raduju me rad i susreti sa klijentima, edukacije i ulaganje u sebe.

Da li imate neku poruku za naše čitaoce?

Shery Sandberg je jednom rekla :”Jedan od savjeta koji bih poručila dvadesetogodišnjoj sebi da napravim osamnaestomjesečni plan učenja”. Trudite se da ulažete u svoje znanje, edukujte se i budite najbolja verzija sebe.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here