HomeFrizerski saloniART OF TANNING Umjetnost preplanule puti koja traje cijelu godinu!

ART OF TANNING Umjetnost preplanule puti koja traje cijelu godinu!

Inspirirani prirodom, ART OF TANNING proizvodi zaokružuju cjelovitu mogućnost  postizanja i očuvanja preplanulosti tokom cijele godine.

1# PRIJE postizanja preplanule puti:
ART OF SPA Sunny mango piling

2# ZA postizanje preplanule puti:
Lotion za samotamnjenje ili Marmelada

3#Za svakodnevnu NJEGU:
ART OF TANNING Pjena za čišćenje, Glow maglica i
ART OF SPA Sunny mango light maslac.

LOTION ZA SAMOTAMNJENJE za lice i tijelo

Dočarajte si ljeto – Lotionom za samotamnjenje za lice i tijelo, koji na temelju kompleksa za samotamnjenje 100 % prirodnog podrijetla i bez izlaganja UV zrakama koži daje zdrav, blistav izgled te osigurava ujednačen dugotrajno preplanuli ten. Najbolja vijest?  Stupanj preplanulosti odredite sami – proizvod nanesite više puta da postigne željeni stupanj preplanulosti.


Intenzivnost pojedinog nanosa:

# 1 nanos – izgled nježne, prirodno preplanule puti.
# 2 nanosa – izgled izraženije preplanule puti.
# 3 nanosi – izgled iznimno preplanule puti.

KUPITE

KAKO NANIJETI LOTION ZA SAMOTAMNJENJE?

1# NAJPRIJE PILING!

Prije uporabe napravite temeljiti piling kože; preporučujemo vam ART OF SPA Sunny mango piling koji će nježno a temeljito ukloniti odumrle stanice kože te tako omogućiti ravnomjerno nanošenje Lotiona za samotamnjenje.

2# IZRAZITO OBOJENI LAKTOVI, KOLJENA I STOPALA? NIKAKO!

Namažite dlanove, laktove, koljena i stopala hidratantnim sredstvom (koje ne sadrži ulja), jer je tamo koža više suha i može upiti više proizvoda. Možete upotrijebiti i tonik: predlažemo Clean up Hyaluron tonik koji sa 100%  hijaluronskom kiselinom kožu vlaži, omogućuje jednostavan nanos jer je u spreju a ujedno se upije u trenu i ne ostavlja film.
Slijedi nanošenje Lotiona za samotamjenje. Ravnomjerno ga nanesite na dobro osušenu kožu (koža ne smije biti mokra odnosno vlažna).

Predlažemo sljedeći redoslijed nanošenja:

3# ZAPOČNIMO SA NANOSOM NA PODROČJU LICA I VRATA.

Lotion najprije u manjoj količini nanesete na područje lica i vrata. Pazite da obuhvatite sva područja kože na licu i vratu i oko obrva. Na kraju obrve samo obrišete sa kozmetičkom vatom natopljenom tonikom, kako bi nanos oko obrva bio ravnomjeran.
Slijedi nanošenje na gornji dio tijela (prsa, trbuh i ruke).

4# NANOŠENJE NA LEĐA MOŽE BITI OTEŽANO – UPOMOĆ!

Nastavite s nanosom sa leđima; biti će najlakše ako vam netko pomogne kod nanošenja na leđa a možete ga nanijeti i sami. Započnete kod vrata i gornjeg dijela leđa do kud ide, zatim nastavljate na donjem dijelu leđa. Pokušajte obuhvatiti cijelu površinu kože na leđima.

5# PUSTIMO NAJLAKŠE ZA KRAJ.

Nastavite sa primjenom na obje noge. Predlažemo nanošenje na oba bedra, lagano povlačenje do koljena (sprijeda i straga), zatim nastavljate sa nanošenjem na listove, gležnjeve i stopala. Savjetujemo da najprije nanesete proizvod na jednu nogu i raspodijelite nanos i na gležnjeve te gornji dio stopala i na prste na nogama. Postupak ponovite i na drugoj nozi (list, gležanj, stopalo i prsti na nogama).

6# NEĆEMO OBOJANE DLANOVE…

Nanošenje završite povlačenjem lotiona po zglobu ruke, po gornjoj strani dlana i gornjem djelu prstiju (dlanove preskočite).
Nakon uporabe temeljito si operite ruke; probajte zahvatiti samo dlanove (tamo ne želimo obojenost).

7# KAKO ČESTO PONOVIMO NANOS?

Boja se razvije u nekoliko sati, a za izraženiji učinak nanos ponavljajte svaki dan dok ne postignete željenu preplanulost. Preporučamo vam da za očuvanje preplanule puti proizvod koristite 1-2 puta tjedno.
U slučaju intenzivnih sportskih aktivnosti i ukoliko se jako znojite, mogu se na pregibima pojaviti i ”bijele mrlje” – na tim područjima se učinak lotiona za samotamnjenje zbog znojenja poništava. U tom slučaju napravite temeljiti piling cijelog tijela  da uklonite ostatke lotiona za samotamjenje i proizvod ponovno nanesete u cijelosti.

JENA i GLOW MAGLICA za očuvanje preplanulosti

Njega kože i očuvanje preplanule puti još nikad nije bilo tako jednostavno!
Kako bi preplanulu put očuvali što dulje, za svakodnevno čišćenje lica i tuširanje preporučujemo vam Hello, Summer Pjenu za čišćenje; ona ne sadrži SLS i SLES (snažne tenzide za čišćenje) i zbog nježne formulacije odličan je odabir za sve koji žele dugotrajno održavanje preplanulosti.

Za ”VAU” učinak i sjajno preplanuli ten preporučujemo svakodnevno uporabu Hello, Summer Glow maglice sa zlatnim pigmentima. Vaša koža će redovitom uporabom maglice biti navlažena te će tako održati preplanulost i očaravajuće sjajan i blistavi ten.

Afrodita – SHOP & BLOG!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE