ART OF TANNING Umjetnost preplanule puti koja traje cijelu godinu!

0
511

Inspirirani prirodom, ART OF TANNING proizvodi zaokružuju cjelovitu mogućnost  postizanja i očuvanja preplanulosti tokom cijele godine.

1# PRIJE postizanja preplanule puti:
ART OF SPA Sunny mango piling

2# ZA postizanje preplanule puti:
Lotion za samotamnjenje ili Marmelada

3#Za svakodnevnu NJEGU:
ART OF TANNING Pjena za čišćenje, Glow maglica i
ART OF SPA Sunny mango light maslac.

LOTION ZA SAMOTAMNJENJE za lice i tijelo

Dočarajte si ljeto – Lotionom za samotamnjenje za lice i tijelo, koji na temelju kompleksa za samotamnjenje 100 % prirodnog podrijetla i bez izlaganja UV zrakama koži daje zdrav, blistav izgled te osigurava ujednačen dugotrajno preplanuli ten. Najbolja vijest?  Stupanj preplanulosti odredite sami – proizvod nanesite više puta da postigne željeni stupanj preplanulosti.


Intenzivnost pojedinog nanosa:

# 1 nanos – izgled nježne, prirodno preplanule puti.
# 2 nanosa – izgled izraženije preplanule puti.
# 3 nanosi – izgled iznimno preplanule puti.

KUPITE

KAKO NANIJETI LOTION ZA SAMOTAMNJENJE?

1# NAJPRIJE PILING!

Prije uporabe napravite temeljiti piling kože; preporučujemo vam ART OF SPA Sunny mango piling koji će nježno a temeljito ukloniti odumrle stanice kože te tako omogućiti ravnomjerno nanošenje Lotiona za samotamnjenje.

2# IZRAZITO OBOJENI LAKTOVI, KOLJENA I STOPALA? NIKAKO!

Namažite dlanove, laktove, koljena i stopala hidratantnim sredstvom (koje ne sadrži ulja), jer je tamo koža više suha i može upiti više proizvoda. Možete upotrijebiti i tonik: predlažemo Clean up Hyaluron tonik koji sa 100%  hijaluronskom kiselinom kožu vlaži, omogućuje jednostavan nanos jer je u spreju a ujedno se upije u trenu i ne ostavlja film.
Slijedi nanošenje Lotiona za samotamjenje. Ravnomjerno ga nanesite na dobro osušenu kožu (koža ne smije biti mokra odnosno vlažna).

Predlažemo sljedeći redoslijed nanošenja:

3# ZAPOČNIMO SA NANOSOM NA PODROČJU LICA I VRATA.

Lotion najprije u manjoj količini nanesete na područje lica i vrata. Pazite da obuhvatite sva područja kože na licu i vratu i oko obrva. Na kraju obrve samo obrišete sa kozmetičkom vatom natopljenom tonikom, kako bi nanos oko obrva bio ravnomjeran.
Slijedi nanošenje na gornji dio tijela (prsa, trbuh i ruke).

4# NANOŠENJE NA LEĐA MOŽE BITI OTEŽANO – UPOMOĆ!

Nastavite s nanosom sa leđima; biti će najlakše ako vam netko pomogne kod nanošenja na leđa a možete ga nanijeti i sami. Započnete kod vrata i gornjeg dijela leđa do kud ide, zatim nastavljate na donjem dijelu leđa. Pokušajte obuhvatiti cijelu površinu kože na leđima.

5# PUSTIMO NAJLAKŠE ZA KRAJ.

Nastavite sa primjenom na obje noge. Predlažemo nanošenje na oba bedra, lagano povlačenje do koljena (sprijeda i straga), zatim nastavljate sa nanošenjem na listove, gležnjeve i stopala. Savjetujemo da najprije nanesete proizvod na jednu nogu i raspodijelite nanos i na gležnjeve te gornji dio stopala i na prste na nogama. Postupak ponovite i na drugoj nozi (list, gležanj, stopalo i prsti na nogama).

6# NEĆEMO OBOJANE DLANOVE…

Nanošenje završite povlačenjem lotiona po zglobu ruke, po gornjoj strani dlana i gornjem djelu prstiju (dlanove preskočite).
Nakon uporabe temeljito si operite ruke; probajte zahvatiti samo dlanove (tamo ne želimo obojenost).

7# KAKO ČESTO PONOVIMO NANOS?

Boja se razvije u nekoliko sati, a za izraženiji učinak nanos ponavljajte svaki dan dok ne postignete željenu preplanulost. Preporučamo vam da za očuvanje preplanule puti proizvod koristite 1-2 puta tjedno.
U slučaju intenzivnih sportskih aktivnosti i ukoliko se jako znojite, mogu se na pregibima pojaviti i ”bijele mrlje” – na tim područjima se učinak lotiona za samotamnjenje zbog znojenja poništava. U tom slučaju napravite temeljiti piling cijelog tijela  da uklonite ostatke lotiona za samotamjenje i proizvod ponovno nanesete u cijelosti.

JENA i GLOW MAGLICA za očuvanje preplanulosti

Njega kože i očuvanje preplanule puti još nikad nije bilo tako jednostavno!
Kako bi preplanulu put očuvali što dulje, za svakodnevno čišćenje lica i tuširanje preporučujemo vam Hello, Summer Pjenu za čišćenje; ona ne sadrži SLS i SLES (snažne tenzide za čišćenje) i zbog nježne formulacije odličan je odabir za sve koji žele dugotrajno održavanje preplanulosti.

Za ”VAU” učinak i sjajno preplanuli ten preporučujemo svakodnevno uporabu Hello, Summer Glow maglice sa zlatnim pigmentima. Vaša koža će redovitom uporabom maglice biti navlažena te će tako održati preplanulost i očaravajuće sjajan i blistavi ten.

Afrodita – SHOP & BLOG!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here