BeautiFUL: Prvi sajam kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa u Bosni i Hercegovini

0
364

Cilj sajma je postati tradicionalni događaj namjenjen akterima ove industrije, ljubiteljima kozmetike, kao i onima kojima je prioritet biti zdrav i lijep.

 

BeautiFUL 2019, prvi sajam ljepote, kozmetike, zdravlja i wellnessa u organizaciji kompanije Sfera d.o.o., održat će se 21. i 22.09.2019. godine u  hotelu Hills u Sarajevu.

Sajam će okupiti industrijske stručnjake u ovoj oblasti, osiguravajući da izlagači i posjetioci sajma budu u toku s razvojem industrije, te imaju priliku za upoznavanje sa brendovima kao i kupovinu proizvoda.

Program će obuhvatiti tržišno usmjerene teme za podršku profesionalnom razvoju i sticanju novih i drugačijih sadržaja. U saradnji sa vodećim akterima u ovoj industriji, analizirat ćemo teme kao što su novi trendovi, tehnološki razvoj, savjeti za razvoj biznisa te edukacije za unaprijeđenje poslovanja. Ovaj sajam je odlična prilika za predstavljanje proizvoda i usluga, te povećanje vidljivosti brenda. Profesionalcima ćemo približiti industriju ljepote i zdravlja kroz radionice i predavanja najboljih edukatora iz regije, kao i mogućnost saradnje i uspostavljanja kontakata sa najboljim proizvođačima.

Dušan Lazić vodeći make-up artist, vlasnik prestižne škole šminkanja održat će Masterclass prvi put u Sarajevu!

U sklopu Sajma bit će upriličeno amatersko takmičenje za učenike i studente škola ljepote i frizerskih škola.

Cilj sajma je postati tradicionalni događaj namjenjen akterima ove industrije, ljubiteljima kozmetike, kao i onima kojima je prioritet biti zdrav i lijep.

Više informacija i detalje o prijavi za učešće svi zainteresirani mogu vidjeti na linku ispod

https://sajam.beautiful.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here