beautiFUL2019: Koji MasterClass je za tebe?

1
395

beautiFUL2019: Koji MasterClass je za tebe?

 

Prvi sajam kozmetike, ljepote zdravlja i wellnessa okupit će brojne stručnjake iz različitih oblasti. Organizovani su MasterClass- ovi za make-up artiste, hair stilite, nail tehničare kao i estetičare. Izaberi MasterClass na kojem želiš da prisustvuješ i prijavi se na vrijeme jer je ostalo još malo vremena.

Sajam će se održati 21. i 22. 09. u Hotelu Hills u Sarajevu. Ulaz na Sajam je BESPLATAN!

DUŠAN LAZIĆ – Maku up Masterclass

Dušan Lazić je istaknuti profesionalni šminker i vlasnik prestižne škole šminkanja te je više od decenije na samom vrhu u industriji ljepote. Također, prvi je make-up artist u Srbiji koji je kreirao svoj proizvod Laza Lips. Uspješno vodi školu šminkanja, te sarađuje sa vodećim zvijezdama iz svijeta showbizz-a. Najveći beauty događaj u Bosni i Hercegovini, Sajam kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa beautiFUL2019 omogućiti će Vam da učite od vrhunskog stručnjaka.

Više informacija kao i prijava klikom na link

https://sajam.beautiful.ba/edukatori/

TONI&GUY – Hair MasterClass

Akademija TONI&GUY je prvi put u Sarajevu. TONI & GUY, međunarodni umjetnički lideri, postavljaju nove standarde u kosi te gledajući čvrsto u budućnost, nastavljaju uzbudljive nove izazove i saradnje. Na prvom sajmu kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa beautiFUL2019 imate priliku prisustvovati TONI&GUY Hair MasterClass.

Više informacija kao i prijava klikom na link

https://sajam.beautiful.ba/hair-masterclass/

LESJA KARIĆ – Nail MasterClass

U sklopu prvog  Sajma ljepote, kozmetike, zdravlja i wellnesa beautiFUL2019 bit će održan i Masterclass za nail tehničare, koji će trajati dva dana. Predavačica je Lesja Karić, osnivačica  estetske akademije Atelier, idejni tvorac brenda Lux Kraft Professional by Lesja Karić, licencirana međunarodna instruktorica  i certifikovana međunarodna sutkinja.

Više informacija kao i prijava klikom na link

https://sajam.beautiful.ba/nail-masterclass/

OLGICA MARKANOVIĆ – Maderoterapija MasterClass

Na prvom Sajmu kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa beautiFUL2019 bit će upriličen Masterclass za brazilsku maderoterapiju. Masterclass će voditi Olgica Markanović, predsjednica Centra za kozmetologiju, fizioterapiju i maderoterapiju i začetnica popularnog brenda brazilske maderoterapije na nivou Evrope. Madero edukativni centar je prvi centar madero terapije u BiH. Glavni cilj centra je pružiti vrhunsku uslugu i edukaciju u sferi maderoterapije, fizioterapije i kozmetologije.

Više informacija kao i prijava klikom na link

https://sajam.beautiful.ba/maderoterapija/

GOLDEN HAND ACADEMY – LipPen MasterClass

Golden Hand Academy dolazi prvi put u Sarajevu i održat će LipPen MasterClass na prvom sajmu kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa beautiFUL2019. LipPen kojeg su razvili u Golden Hand akademiji radi pri pritisku od 1,5 do 5 bara i s izlaznom brzinom većom od 800 km/h, i posjeduje 6 raznih vrsta pritiska, upravo zbog tih karakteristika je ubrizgavanje hijaluronske kiseline moguće BEZ IGLE.

Više informacija kao i prijava klikom na link

https://sajam.beautiful.ba/lippen-masterclass/

Svetlana Bubanja Bucka – Nadogradnja kose MasterClass

Svjetski Masterclass u nadogradnji kose na Sajmu beautiFUL2019 održava Svetlana Bubanja Bucka. Kroz teorijsku i praktičnu prezentaciju tri revolucionarne metode, otkriti ćemo Vam sve  tajne ove tehnike. Upoznati ćemo Vas sa svim problemima sa kojima potencijalno možete susresti tokom procesa nadogradnje kose. Otkićemo Vam i načine kako da ih uspiješno riješite i prevaziđete. Svaki polaznik će dobiti  poklon paket start za nadogradnju kose!

Više informacija kao i prijava klikom na link

https://sajam.beautiful.ba/edukacija-za-nadogradnju-kose/

 

1 COMMENT

  1. Pozzz.
    Interesuje ma edukacija sa lip pen tretmanom koliko kosta sve skupa sa masinicom i ukljucuje li se u edukaciju ikakav” start paket”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here