U Mostaru održana promocija Prvog sajma kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa beautiFUL2019

0

U Mostaru održana promocija Prvog sajma kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa beautiFUL2019

 

Ispred tržnog centra Mepas Mall u Mostaru sinoć je održana promocija Prvog sajma kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa beautiFUL2019 koji će se 21. i 22.09.2019. godine održati u Hotelu Hills u Sarajevu.

Make up artist i vlasnica Threadingbar d.o.o. Lejla Habibija šminkala je sretnu dobitnicu koja je izvučena putem nagradne igre koja je održana na facebook stranici Beautiful. Pored toga, svi zainteresovani su direktno za pultom mogli dobiti sve potrebne informacije o predstojećem sajmu, organizovanom prevozu, te programu sajma. Bila je to odlična prilika za druženje i upoznavanje sa sadržajem sajma.

Za sve zainteresovane osiguran je prevoz iz Čapljine, Mostara, Jablanice i Konjica, a u saradnji sa agencijom Autoprevoz Mostar cijena karte iznosi 20 KM. Prevoz je osiguran i za ostale gradove BiH, a više informacija možete dobiti putem facebook stranice ili web stranice www.sajam.beautiful.ba

Sajam će biti izložbeno prodajnog karaktera, te sve posjetioce očekuju popusti, nagrade igre, ali i bogat program: masterclassovi, koneferencija, te izložbeni popust sponzora sajma. Više od 100 brendova predstavit će se na sajmu.

Zlatni sponzor je cm-cosmetic market, dok su srebreni sponzori: Biologique  Recherche, Brill Cosmetix, Magnetic Nails, te Frizerland. Cilj sajma je postati tradicionalni događaj namjenjen akterima ove industrije, ljubiteljima kozmetike, kao i onima kojima je prioritet biti lijep i zdrav

Promocija sajma bit će održana i u Banja Luci, Sarajevu i Tuzli.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here