Beauty blender – Revolucionarno sredstvo u svijetu šminke

0

Beauty blender revolucionarno je sredstvo za šminkanje spužvastog oblika koje je omiljeno sredstvo većine žena. Ko je znao da će mala spužva imati tako ogroman utjecaj na šminku u svijetu?  No, ona je danas ima. Gotovo da nema žene koja u svom neseseru nema spužvasti blender.

To nije obična spužva za šminkanje 

Za razliku od tradicionalnih spužvi za šminkanje, beauty blender je dizajniran da apsorbira vodu. Ranijih godina, većina spužvi za šminkanje bila je dizajnirana da odbija vlagu, s logikom da je natopljena spužva beznačajan proizvod.  No, beauty blender apsorbirajući vodu daje savršen izgled Vašem licu i šminkanje čini jednostavnim.

Savršeno sredstvo za šminkanje

Beauty blender savršeno je sredstvo za šminkanje. To je besprijekorno sredstvo u klasičnoj ružičastoj boji koje Vašem licu daje savršeni mat i besprijekoran izgled. Njegova kreatorica dobitnica je devet puta nagrade Allure Best of Beauty. Nakon nanošenja ostavlja besprijekoran dizajn bez tragova i besprijekornu pokrivenost.

Tri najveće pogreške koje možete napraviti s Vašim blenderom

  • Nemojte ga koristiti suhog

Nikada nemoje beauty blender koristiti suhog. Prije nanošenja šminke, namočite blender u vodu, iscjedite i spremni ste za savršeno nanošenje.

  • Nemojte ga vući preko kože

Savršeni efekat blender ima ukoliko ga tapkate u kožu. Laganim potezima tapkajte i na taj način ćete definirati lice do savršenog oblika. Nipošto nemojte vući blender preko kože, jer ostaju nepravilni potezi koji su itekako vidljivi.

  • Nemojte blender samo koristiti sa tekućim temeljima

Možete ga koristiti i sa ostalim raznim tekućinama, kremama i gelovima. Uski vrh blendera na primjer savršen je za primjenu praha ispod očiju.

Čišćenje blendera

Nakon korištenja blendera posebno je važno pravilno ga očistiti. Namočite ga u toplu vodu i laganim stiskanjem ga čistite. Nakon toga ga ostavite na zraku da se prirodno osuši, te ga adekvatno odložite u zatvoren spremnik. Nemojte ga ostavljati među ostale stvari u Vašem neseseru kako biste ga zaštitili od nakupljanja nečistoće, te izbjegli određene infekcije i slično.

beautiful.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here