HomeInspirativne pričeBeauty Corner by Jovana Panić - salon u kojem ćete se istinski...

Beauty Corner by Jovana Panić – salon u kojem ćete se istinski opustiti i uživati

Potrudili su se da njihov ambijent bude prvenstveno ugodan i opuštajući, kako bi njihove klijentice istinski uživale u svakom tretmanu.

Beauty Corner by Jovana Panić je novootvoreni salon ljepote i zamišljen je ne samo kao salon, već prvenstveno kao mjesto za odmor od svakodnevnih obaveza.

Kutak gdje na jednom mjestu možete dobiti sve visokokvalitetne usluge iz oblasti ljepote. Oaza mira u koju će njihove klijentice željeti da pobjegnu poslije napornog radnog dana. 

Ovaj prostor je nastao kao plod njenog dugogodišnjeg rada i učenja, te ljubavi prema beauty industriji.

Nude širok spektar personalizovanih kozmetičkih usluga koje pružaju njihovi certifikovani stručnjaci koristeći samo najbolje proizvode u industriji ljepote danas.

U ponudi imaju tretmane njege lica i tijela, manikir i pedikir, depilacije, anticelulitne tretmane, maderoterapiju, epilaciju, tretmane za uljepšavanje poput puder obrva, lash lifta, brow lifta, ekstenzije trepavica… Ukratko, sve tretmane koji se tiču njege lica i tijela, te takođe i one koje nam je moderno doba donijelo. Svakodnevno rade na edukaciji i usavršavanju njihovog osoblja, te  proširenju usluga u salonu. 

”Onaj smo salon koji je naročito posvećen pravilnoj njezi kože lica i tijela. Svakodnevno rade na edukaciji njihovih klijentica, te njihovom pravilnom odabiru preparata za svakodnevnu njegu, jer je to i najbitnije. Samo zdrava i sjajna koža je lijepa koža i uvijek je bila, i bit će u modi.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE