HomeLifestyleSolarijum studio „SUNLIGHT LOUNGE“ prvi u regiji testiran po kriterijima BFS-a i...

Solarijum studio „SUNLIGHT LOUNGE“ prvi u regiji testiran po kriterijima BFS-a i uspješno certifikovan

Kao jedan od prvih studija u regiji testirani su u Stuttgartu po strogim kriterijima BFS-a i uspješno cerfikovani. Dio su ekskluzivne njemačke franšize solarijum studija „SUNLIGHT LOUNGE“ sa sjedištem u Stuttgartu.

Studio „SUNLIGHT LOUNGE“ uspješno posluje na domaćem tržištu od 2011. godine, na 6 lokacija, preko 700 m2 poslovnog prostora, 45 kabina sa najekskluzivnijim solarijuma na svjetskom tržištu.

Najveći su lanac solarijum studija u jugoistočnoj Evropi.

Zastupnici su i distributeri ekskluzivne linije kozmetike solarijum „SEVEN SUNS“.

Jedini su u BiH koji direktno sarađuju sa najekskluzivnijim proizvođačem solarijuma na tržištu „megaSun by KBL“, te su nosioci certifikata „OFFICIAL PARTNER“.

„Nekadašnji trend preplanulog tena je postao lifestyle i jako bitan kako u svijetu tako i kod nas. Najčešći korisnici naših usluga su klijenti u razdoblju od 18-35 godina. Istakli bismo također da su približno 30% naših klijenata muškarci.“.

Ono što izdvajaju je sve češća preporuka dermatologa za korištenje solarijuma radi značaja vitamina D za cijeli organizam.

”Prije svega, svojim klijentima preporučili bismo da se upoznaju s kožom kao ljudskim organom, te na taj način razumjeli postupak procesa tamnjenja kože. Za prethodno navedeno možete pronaći detaljne informacije na www.sunlight-lounge.ba ili na Instagram stranici sunlight_sarajevo i sunlight_mostar.”

Početna minutaža sunčanja koju preporučuju je 5 do 6 minuta koja se postepeno povećava na osnovu prethodnih reakcija, do željenog efekta klijenta. Nakon postizanja željenog rezultata savjetuju održavanje sa jednom posjetom sedmično. Dali bi veliki značaj losionima koje imaju u ponudi u toku sunčanja, isti služe za aktivaciju pigmenta i očuvanje hidrolipidnog sloja kože. 

Dodatna hidratacija losionima upotpunjava efekat sjajne i zdrave kože.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE