BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB 2023 ponovo okuplja regionalne stručnjake beauty industrije

0

BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB od 10. do 12. marta 2023. ponovo okuplja regionalne predvodnike beauty industrije.

Najbolje iz beauty industrije

Vodeći tematski događaj u zemlji i okruženju pozicionirao se kao međunarodna platforma za kozmetičku i hairstyle industriju. Trodnevni beauty događaj okupit će renomirane domaće i inozemne brandove i izlagače iz svijeta ljepote i zdravlja vodećih u svojim područjima. Posvećen je različitim segmentima industrije ljepote: make up-u, frizerstvu, nail designu, aparaturnoj i preparativnoj kozmetici, dermatologiji, modnim dodacima…

Beauty&Hair Expo 2023 namijenjen je jednako profesionalcima, koji u B2B susretima ostvaruju neposredne kontakte s dionicima iz beauty industrije, te prezentiraju svoje najnovije proizvode i usluge, kao i širokoj publici kojoj pružaju ukupnost bogate ponude na jednom mjestu ove vrlo dinamične i propulzivne industrije. Talijansko hrvatska gospodarska komora u suradnji s Hrvatskom udrugom estetske medicine i Tutela medici estetici Italia, a uz potporu World council of Preventive Medicine, Regenerative Medicine and Anti-Aging medicine te Zagrebačkog Velesajma, 10. ožujka, organizirat će 4. Hrvatski kongres estetske medicine s međunarodnim sudjelovanjem. 

Kongres će okupiti veliki broj domaćih i inozemnih znanstvenika i liječnika iz nekoliko zemalja. Uz osvrte na novine iz područja estetske medicine na Kongresu će raspravljati o dijagnostičkim i terapeutskim pristupima u tretmanu.

Najavljuju i međunarodno brijačko takmičenje Hrvatske u barberingu – Barber Battle Croatia 2023.  Takmičari se takmiče u četiri različite kategorije: Freestyle haircut, Fast Fade, Ladies Barber i Classic cut. U žiriju će sjediti renomirani barberi Volodimir Kendra, Jaroslav Vachata i Robert Kellner. Očekuje vas i 2. Beauty&Business konferencija koju organiziramo u suradnji s platformom Woman in Adria i Udrugom Glas poduzetnika te već tradicionalna takmičenja učenika strukovnih škola u frizerstvu, make up-u i nail dizajnu.

Modna agencija Crostars i direkcija Kraljica Hrvatske održat će za vrijeme sajma modnu reviju koju će nositi dosadašnje Kraljice Hrvatske i finalistice Kraljice Zagreba i Kraljice Hrvatske. Dodatak modnoj reviji bit će kratka debata/predavanje o pravima žena i zaštiti ljudskih prava. Modnu reviju održat će i Škola za modu i dizajn.

Doživljaj ljepote upotpunili smo i kreativnim kutkom pod nazivom – Made by, izložbeno prodajna manifestacija na kojoj mali proizvođači iz Hrvatske i regije predstavljaju ručno izrađene proizvode kao što su nakit, odjeća, torbe, modni dodaci, ilustracije, knjige, keramika, ukrasi za dom i proizvode za kućne ljubimce.

Na sajmu vas očekuju i brojne zanimljive radionice poput radionice za čišćenje lica (kako i na koji način stvoriti beauty rutinu čišćenja kože ujutro i prije spavanja, zašto je važno održavati higijenu lica te kako odrediti proizvode sukladne vlastitom tipu kože), radionice za izradu kreme s hyaluronom te predstavljanje novih proizvoda renomiranih proizvođača. Također, ukoliko ste vlasnik beauty salona zasigurno će vas interesirati radionica o smanjenju troškova repromaterijala te prezentacija Planatora pomoću kojeg ćete si olakšati poslovanje.

Samo na našem sajmu premijerno se predstavlja TESLA MED ION STREAM 680 PRO, revolucionarni aparat pomoću kojeg je moguće obaviti više od 10 različitih tretmana lica i tijela bez invazivnosti i kontraindikacija s brzo vidljivim i dugotrajnim rezultatima. Cijena ulaznice iznosi 4 eura, a za učenike i studente 2 eura. Radno vrijeme je od 10 do 19 sati, osim u nedjelju kada sajam radi do 18 sati.

Budite dio beauty eventa koji se ne propušta, događaja koji istovremeno slavi ljepotu i postavlja na beauty pozornicu nove, inspirativne trendove. Povežite se na jednom mjestu sa svim bitnim dobavljačima i kolegama iz struke, razmijenite mišljenja i iskustva te prezentirajte novosti. 

Više informacija kao i detaljan program događanja možete pronaći na web stranici i društvenim mrežama Zagrebačkog velesajma

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here