Blato od algi guam, najbolji anticelulitni proizvod sa stvarnim rezultatima 

0

Pišu: Mia Slišković Barbarić, direktorica SANOPHARM d.o.o., ekskluzivnog zastupnika GUAM preparata za BiH, i Anita Slišković, voditeljica prodaje

Iza talijanskog benda kozmetike, dodataka prehrani i fitness programa sa mikrokapsulama algi GUAM, snažno stoje dvije žene Mia i Anita.

Povijest GUAM-a počinje još 1986. godine fascinirano morem i morskim algama, kombinirajući ih s drugim specifičnim aktivnim sastojcima za ljepotu i zdravlje kože, kako bi iskoristio sve što nam ovo zeleno zlato može dati. Sinergiji algi i gline dodani su biljni aktivni sastojci koji pružaju zavidne rezultate svim tipovima kože, pa i onoj najosjetljivijoj. Moguće je specifično djelovati na različita područja tijela koja su zahvaćena celulitom, bilo da se radi o trbuhu, nogama, stražnjici ili rukama, imati tretman toplim učinkom zahvaljujući infracrvenim zrakama FIR ili s hladnim učinkom za osobe osjetljive kože, sa izraženim venama i kapilarama. Sve u kombinaciji s biljnim ekstraktima, pažljivo odabranim za povećanje učinkovitosti.

Posebnu pozornost posvećujemo osobama osjetljive kože, sa izraženim venama i osjetljivim kapilarama. U tom slučaju obavezno je birati proizvode sa hladnim efektom kao što su, GUAM hladno blato, hladna anticelulitna krema iz linija Fango ili DUO, te DREN hladna krema sa efektom dreniranja tjelesnih tekućina.

Uz preparate kojima na problematiku djelujemo izvana, nikako ne smijemo zanemariti čišćenje organizma iznutra. Izvrsne formulacije na bazi morskih algi su napitci BRITANNIA DREN PLUS (drenaža i čišćenje organizma od toksina), BRITANNIA CELL (za mršavljenje i celulit), BRITANNIA VENTRE PIATTO (napitak koji ciljano djeluje na području trbuha i struka potičući metabolizam i eliminaciju crijevnih plinova), BRITANNIA COLAGEN+ (napitak za blistavu i zdravu kožu sa visokom koncentracijom morskog kolagena, hijaluron. kis., vitaminima i algom Wakame, obogaćen astaksantinom). Novi proizvod ove godine je BRITANNIA SNELLIN CALO (napitak na bazi šipka, guarane, mate, alge wakame i gorke naranče za mršavljenje i smanjenje osjećaja gladi).

Učinkovitost proizvoda potvrđena je brojnim kliničkim istraživanjima, ali i zadovoljstvom potrošača koji su GUAM uvrstili na Olimp najučinkovitijih tretmana u borbi protiv celulita, uz smanjenje masnoće, smanjenje obujma bedara, veću čvrstoću i elastičnost kože te opću dobrobit, s vidljivim rezultatima već pri prvoj primjeni.

Mia Slišković Barbarić, direktorica SANOPHARM d.o.o.: „Znanstvena istraživanja dokazuju nebrojene dobrobiti morskih algi: usporavaju starenje, bore se protiv slobodnih radikala i imaju snažno svojstvo smanjenja celulita i masnih naslaga. S ponosom možemo reći da je GUAM postigao izvanredne rezultate tijekom dermatološke konferencije u Pragu u studenom 2022., kada je potvrđena učinkovitost blata od morskih algi sa sljedećim rezultatima: prosječno smanjenje opsega bedara od 2,74 cm te prosječno smanjenje opsega kukova od 3,80 cm kroz mjesec dana primjene. Upravo je GUAM, već dugi niz godina sinonim za suborca u borbi sa nesavršenostima kože, a glavni su borci naši korisnici koji su prepoznali problem, snažno odlučili i posvetili se zdravlju i ljepoti svoje kože. Mi smo ponosni što imamo prirodnu formulu koja može pomoći u toj borbi, i zahvalni jer nam se korisnici redovno javljaju sa pohvalnim povratnim informacijama. To nam daje vjetar u leđa već 15. godinu otkako uvozimo i distribuiramo GUAM u BiH, i svakako potvrđuje vjerodostojnost GUAM slogana „rezultati koji se vide“.

Naši proizvodi dostupni su u ljekarnama diljem BiH, odabranim beauty salonima, online preko naše web stranice www.sanopharm.ba, FB i IG profil: guam_ba gdje sam osobno svakodnevno dostupna za konzultacije.“

Anita Slišković, voditeljica prodaje: „Iznimno nas raduje kada nam se svake godine, upravo u ovo vrijeme, javljaju iste žene, žene koje godinama koriste GUAM radi održavanja već postignutih rezultata blatom. One uglavnom uz blato kombiniraju neku od anticelulitnih krema i Britannia detox. Recimo jedna od „dobitnih“ kombinacija u posljednje vrijeme kod naših korisnica je blato i Fango krema za zonu trbuha i struka  +  BRITANNIA DREN,  ili ako su u stisci sa vremenom, onda posegnu za blatom za tuširanje koje je praktičan tretman od svega 3 min., kao i anticelulitne GUAM tajice za svakodnevno nošenje, „must have“ komad odjeće sa mikrokapsulama algi za dama koje treniraju.“

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here