HomeLjepotaBrzinski beauty trikovi za žene u žurbi

Brzinski beauty trikovi za žene u žurbi

Naša želja da svaki dan izgledamo besprijekorno, ponekad je teško ostvariva. Kada ste zaposlena žena s hrpom poslova koje obavljate sve u isto vrijeme, vremena za odličan izgled baš i nemate.

Vjerojatno ste već stvorili svoje rutine, ali one se uvijek mogu poboljšati. Vaša rutina može biti brža i možete izaći iz kuće u svojoj najboljoj verziji. U nastavku saznajte kako!

Ako vas iznenadi prištić…

Ovo nam se svima dogodilo i obično nas iznenade prije prezentacije ili važnog sastanka kojima prisustvujemo. Nemojte ju prekrivati s puno šminke. Duboko udahnite i hidratizirajte svoju kožu. Zatim stavite puder, on će učiniti da vaš korektor traje dulje. Duplicirajte dozu svog korektora, a zatim stavite pigmentirani puder u prahu.

Kad vas kosa ne sluša

Kad nam kosa ima loš dan, ponekad ju samo počešljamo na brzinu i nadamo se najboljem. No date li si malo vremena, možete ju popraviti, i to tijekom spavanja. Probajte spavati s mokrom kosom ili ju isplesti u pletenicu i spavajte na svilenim jastučnicama. Tako nećete povlačiti kosu i probudite ćete s dobrom frizurom.

Kad prespavate

Ajme, ajme, sve radiš na brzinu i s velikom dozom nervoze zbog kašnjenja. Vjerojatno zato što nemate ni pet minuta do napuštanja stana. Hidratanta krema u boji pomoći će vam da postignete ravnomjeran izgled. Dok će balzama za usne donijeti toplinu na vaše lice.

Kad ste kasno zaspali

Bez obzira dobivate li dovoljno sna ili ne, vrećice ispod oka su problem za koji nemamo vremena. Nitko ne želi izgledati umorno. Iako možete upotrijebiti vrećice s hladnim zelenim čajem da biste izbacili krugove ispod očiju, treba napomenuti da postoje stotine proizvoda posebno formuliranih zbog toga. Možete čak i koristiti maske za oči dok se ujutro nanosi šminku, ali i noć prije.

Više na: elle.hr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE