HomeLjepotaCasmara proizvodi daju strast za ljepotu i blagostanje

Casmara proizvodi daju strast za ljepotu i blagostanje

Casmara – kozmetika bez granica!

Piše: Ana Čuljak, vlasnica Elenas d.o.o.

Voljeti svoj posao znači ulagati u svoje znanje i iskustvo, kako biste na kraju mogli pružiti najbolje za svoje klijente. Jedna divna priča Mostarke Ane započela je prije 19. godina i još uvijek traje. Anina firma je distributer nekoliko svjetskih brendova, među kojima je dobro poznati Casmara. U narednim redovima imat ćete priliku detaljnije upoznati se sa Casmarom i naravno, ukoliko želite i kupiti za svoj salon savršeno kvalitetan proizvod. Pružite i vi svojim klijentima savršenu njegu.

Od malih nogu sam željela biti kozmetičarka i danas živim svoj san. I taj san traje već punih 19. godina. Nastojim se svakodnevno usavršavati u svom poslu, neumorno pohađati edukacije i radionice, sajmove i predavanja jer strast za upoznavanjem noviteta u tehnologiji i preparatima, te za usavršavanjem nikada ne jenjava.

Najteži je možda bio sam početak, jer su tada bila drugačija vremena. Mojoj je okolini bilo teško razumjeti moju viziju, ali ja sam točno znala što želim i išla sam odlučno u smjeru svojih želja. Meni je moj posao velika ljubav, uživam u svakom njegovom segmentu i uvijek se trudim pružiti klijentima najbolju uslugu.

Izdvojila bih tretmane koje moji klijenti obožavaju jer ti tretmani poručuju vidljive vrhunske rezultate.

Trebamo uvijek težiti izvrsnosti i raditi na klijentima s najkvalitetnijim proizvodima, onako kako bi željeli i da netko drugi radi nama. Kao što kaže izreka “radi ono što voliš i voli ono što radiš” jer nema druge tajne.

Ovom prilikom vam želim predstaviti novitete Casmara brenda, za koji smo i zastupnici za BiH.

Casmara brend postoji već 45 godina na tržištu. Kompanija ima svoj labaratorij, te proizvodnju u kojoj se vrše istraživanja, realizovanja i radi na inovacijama.

Prije 78 godina u ovoj farbrici nastali su prvi tretmani u monodozama, a prije 79 godina prva peel off maska.

Svjetska prisutnost

Sinergija: moć prirode i biljnih ekstrakata – tehnologija i inovativnosti.

Eye Perfection tretman za područje oko očiju sa Presoterapijskim naočalama.

Naša nova norma uključuje nošenje maske, ostavljajući područje oko očiju konstantno i još više izloženo.

Ova profesionalna senzorna kozmetika sa visokom pomlađujućim efektom pružit će nam zagrantovanu njegu i efikasne rezultate od prve sesije – “BRIŠE BORE“.

  • Lifting efekat,
  • Otklanja znakove umora i posvjetljuje podočnjake,
  • Otklanja nadutost i smanjuje vrećice ispod očiju.

Hemijski pilinzi Expert Dermapeels

Prava revolucija u kozmetici kako bi ponovno otkrili ljepotu vaše kože!

CASMARA predstavlja svoju Expert DermaPeels kolekciju, cjeloviti asortiman hemijskih pilinga te komplementarnih proizvoda za potpunu obnovu kože putem procesa koji uklanja oštećene i ostarjele stanice, te potiče njihovu zamjenu novim zdravim stanicama, umanjuje nepravilnosti, te obnavlja unutrašnju ljepotu kože.

Dvije inovativne formule P.S.F. i S.A.S. sa optimalnom kombinacijom kiselina u specifičnoj koncentraciji kako bi se postigao izvrstan rezultat.

CASMARA Expert DermaPeels kolekcija dizajnirana je od strane Casmarinog istraživačkog centra kako bi bila sigurna, kontrolabilna, lagana za nanošenje te visoko učinkovita.

 

Moćna koncentracija kiselina sa visokim svojstvima obnove

Hemijski pilinzi su formulirani od jedne kiseline ili od kombinacije više raznih kiselina kako bi pospješili zamjenu starih sa novim stanicama kože i time ubrzali obnovu kože. Stimulišu dermis na proizvodnju novih strukturnih vlakana te komponente izvanstanične matrice (kolagen, enzimi, glikoproteini).

Njihovo djelovanje ima dupli efekt – efekt regeneracije te anti-aging efekt, s obzirom da uklanjaju gornje slojeve kože, obnavljaju ih te poboljšavaju mikroreljef kože stimulirajući staničnu aktivnost, što dovodi do značajnog poboljšanja elastičnosti kože i njene čvrstoće. Kiseline mogu dovesti do površinske, srednje ili duboke eksfolijacije kože, a to ovisi od nekoliko faktora, kao što je broj nanesenih slojeva kiseline, količina nanesene kiseline te vrijeme izloženosti kože kiselinama.

Eksfolijacija

Keratolitičko djelovanje čime se smanjuje orožnjeli epitel kože, što dovodi do deskvamacije, te eksfolijacije vanjskih slojeva kože, čime se poboljšava njena tekstura, mikroreljef te definicija proširenih pora.

Obnova

Ubrzava izmjenu stanica u orožnjelom epitelu kože, umanjuje površinske nepravilnosti na koži, izbljeđuje tamne mrlje, zaglađuje bore te ožiljke.

Regeneracija

Potiču obnovu oštećenih struktura kože te ubrzavaju regeneraciju kožnog tkiva putem stimulacije mehanizama obnove kože i potiču aktivnosti fibroblasta.

Anti – aging

Unutar dermalnog sloja kože poboljšavaju sintezu kolagena, elastina te glikozamina kao i hijaluronske kiseline. Dovode do poboljšanja strukture, elastičnosti, smanjenja  mlitavosti kože, pojačavaju čvrstoću te hidrataciju kože, dovode do smanjenja bora, te usporavaju njihovo pojavljivanje.

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE