CHIQUE Luxury Beauty Palace: Doživljaj luksuza i opuštanja u srcu Mostara

0

Mjesto na kojem možete pobjeći od svakodnevnog stresa i uroniti u svijet ljepote i luksuza.

CHIQUE Luxury Beauty Palace

CHIQUE Luxury Beauty Palace je prestižni salon ljepote smješten u srcu Mostara. Sinonim za vrhunsku njegu i luksuz. Salon je osnovan s ciljem pružanja najkvalitetnijih usluga u području ljepote. Chique se ponosi svojim ekskluzivnim i modernim dizajnom, stvarajući atmosferu opuštanja i uživanja. U ponudi salona su raznovrsne usluge kao što su frizerski tretmani, spa pedikir i manikir, tretmani lica, depilacije, šminkanja, threading i henna brows. Sve usluge se pružaju uz korištenje vrhunskih proizvoda koji garantiraju izvanredne rezultate. Naša misija je da svakom klijentu pružimo ne samo ljepotu izvana, već i osjećaj samopouzdanja i zadovoljstva iznutra.

Za početak nam recite nešto više o Chique i o tome kako ste došli na ideju da otvorite svoj vlastiti salon?

Chique Luxury Beauty Palace je vrhunsko odredište za luksuzne usluge ljepote. Naša vizija je proizašla iz duboke strasti za ljepotom i pružanjem utočišta opuštanja i uživanja našim klijentima. Prepoznali smo potrebu za salon koji ne samo da nudi izvanredne tretmane, već pruža opuštajući i luksuzni ugođaj. Ideja otvaranja vlastitog salona proizašla je uz želju da stvorimo prostor gdje naši klijenti mogu pobjeći od svakodnevnog života i uroniti u svijet ljepote i luksuza. 

Zašto ste se baš odlučili za Mostar i lokaciju Mepas Mall?

Izbor Mostara i lokacije Mepas Mall za naš salon ima svoje posebne razloge. Mostar je predivan grad bogate povijesti, kulture i ljepote, koji privlači posjetitelje iz cijelog svijeta. Oduvijek smo osjećali da Mostar ima veliki potencijal za razvoj beauty industrije i da postoji potreba za luksuznim salonima koji pružaju vrhunske usluge. Odlučili smo stvoriti salon koji do sada nije postojao u Bosni i Hercegovini. Naš cilj je bio pružiti nešto novo i inovativno na tržištu ljepote u zemlji. Smještaj na tako privlačnoj lokaciji omogućuje nam da budemo dostupni širokom krugu klijenata, pružajući im jednostavan pristup našim uslugama. Svjesni smo da je izbor lokacije ključan faktor za uspjeh salona, stoga smo s pažnjom analizirali potrebe tržišta i preferencije naših ciljanih klijenata. Mostar i Mepas Mall su se pokazali kao savršena kombinacija koja nam omogućava da pružimo vrhunsku uslugu i ostvarimo našu viziju stvaranja luksuznog odredišta ljepote u ovom prekrasnom gradu.


Imamo priliku da vidimo da je salon uređen po svjetskim standardima, jeste imali nekog dizajnera koji je osmislio koncept ili ste radili samostalno?  Odakle ste crpili inspiraciju i ima li stil salona neku svoju priču?

Zahvaljujemo Vam  na primjećivanju da je naš salon uređen po svjetskim standardima. U Chique Beauty Luxury Palace smo s ponosom samostalno radili na osmišljavanju koncepta i dizajna. Bez obzira na to, inspiraciju smo crpili iz mnogobrojnih izvora, uključujući globalne trendove ljepote, luksuzne salone širom svijeta te našu vlastitu strast prema estetici i detaljima. Stil salona ima svoju priču koja je prožeta elegancijom, luksuzom i profinjenošću. Željeli smo stvoriti prostor koji dočarava osjećaj bezvremenosti, prostor gdje se ljepota slavi na najvišoj razini, a klijenti se osjećaju posebno i cijenjeno. Svaki detalj, od boje zidova, rasvjete, namještaja do dekorativnih elemenata, pažljivo je odabran kako bi se stvorila harmonija i doživljaj vrhunskog luksuza. Također smo stvorili elegantan i udoban kutak u salonu, gdje naši cijenjeni klijenti mogu uživati u širokom izboru osvježavajućih napitaka i pića dok se opuštaju i prepuste vrhunskoj njezi.

Koje sve usluge nudi vaš salon, te da li ste već formirali tim koji će raditi u salonu?

U Chique Beauty Luxury Palace nudimo širok spektar usluga koje će zadovoljiti različite potrebe naših klijenata. Naša usluga obuhvaća: frizerske usluge, tretmane lica, tretmane spa pedikure i manikure, a uskoro i medicinske pedikure, depilacije, šminkanja, threading i henna brows, spa pedikura za djevojčice, uskoro imamo u planu uvesti usluge botoksa i filera za lice i usne, koje bi provodila stručna doktorica. Što se tiče našeg tima, s ponosom možemo reći da smo okupili djevojke koji dijele našu strast i viziju. 

Nerijetko je slučaj da se u salonima ovakvog tipa dugo čekaju termini, koliko unaprijed je potrebno zakazati termin?

Kako biste osigurali svoj termin, preporučujemo da nas kontaktirate što prije. To možete učiniti putem telefona ili našeg Instagram profila, a uskoro putem našeg online sustava za rezervacije. Važno je napomenuti da se popularni termini i vikendi često brzo popunjavaju, stoga preporučujemo da unaprijed planirate i rezervirate kako biste bili sigurni da dobijete željeni termin.

Ima li u vašem salonu neki specifičan tretman koji biste preporučili našim čitateljicama?

Chique Spa Manicure i Chique Spa Pedicure su specifični tretmani koje s ponosom nudimo u našem salonu. Ovi tretmani su osmišljeni kako bismo pružili iznimnu njegu i opuštanje vašim rukama i stopalima. Chique Spa Manicure i Chique Spa Pedicure su više od običnih tretmana – oni su doživljaj luksuza i opuštanja za vaše ruke i stopala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here