Čizmice u bijeloj boji i ove godine vladat će ulicama

0
366

Baš kao što je i najavljeno, i ove će godine pravi hit na gležnjačama biti jedna (ne)boja – i to nije klasična crna. Iako su još 2016. postale neizostavan dio svačije garderobe, nije kasno za njihovu kupovinu, ako se za nju još niste odlučili.

 Iako je najlakše posegnuti za crnim modelom, bez obzira na to o kojem se predmetu radilo, već par sezona se kao must have komad nameće i bijela nijansa – naročito na gležnjačama. Još je 2016. krenuo taj povratak u devedesete koje su podržale brojne slavne dame, ali, iako su mnogi očekivali da će trajati samo par sezona, nosit će se i ove godine.

Najavljeno je to na modnim revijama kuća Louis Vuitton, Givenchy i Proenza Schouler, a nosit će se popularne “čarape” gležnjače, one s blok petom, ali i “kitten” model, te kaubojske gležnjače koje su osvojile ulice ove godine. Neke od njih još stignete uhvatiti na sniženju, dok su druge dio novih kolekcija koje su tek stigle u trgovine, ali u svakom slučaju će biti odličan dodatak bez obzira na stil koji furate.

Naročito će biti dobar izbor kada tek stigne proljeće u kombinaciji sa svijetlim odjevnim komadima, a osim gležnjača nosit će se i nešto viši modeli.

Opširnije na: gloria.hr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here