Opsesija savršenim obrvama: Kakve će biti hit ove godine?

0

Beauty svijet je već zasićen pokušajima da obrve budu što savršenije jer nerijetko izgledaju umjetno. Ako i vama na živce idu ‘Instagram obrve’, onda ćete biti sretni što sljedeća godina donosi potpuno novi trend u uređivanju obrva.

Obrve su vrlo važan dio lica jer mu daju okvir i cijeli make-up izgleda puno bolje kada su uredno počupane i popunjene. U zadnjih nekoliko godina nagledali smo se raznih ludih i manje ludih trendova s obrvama koje su nam stalno iskakale na društvenim mrežama.

U tridesetima, obrve su bile toliko tanke da su skoro izgledale kao u crtićima, a 50 godina kasnije svi su bili ludi za čupavim kakve je nosila Brooke Shields. Nemojmo zaboraviti ni savršene ‘Instagram obrve’ koje su bile na tronu dosta dugo.

Nakon ponovne popularizacije debelih, ali urednih obrva kakve je furala Cara Delevingne, make-up artisti najavljuju nešto sasvim drugo. Precizno popunjavanje, trimanje pa čak i naglašavanje luka obrva odlazi u povijest jer zahtijeva puno vremena, a često izgleda previše umjetno. Ova godina bit će potpuno u znaku nešto neurednijih obrva počešljanih prema gore.

Olovka ili sjenilo za obrve više vam neće toliko trebati jer će naglasak biti na što manje proizvoda za stiliziranje, a što više na prirodnoj popunjenosti. Ako su vaše obrve rijetke, olovka na bazi gela pomoći će vam postići puniji dojam ili ih možete profesionalno obojati.

Izvor vijesti: gloria.hr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here