Daniela Vrdoljak: Osunčan ten i topli tonovi na vašoj kosi, dobitna su kombinacija

0

Njegujući salonski tretmani trebaju biti obavezni tijekom cijele godine, a posebno tijekom vrelih ljetnih mjeseci.

Danijela Vrdoljak, frizerka i vlasnica salona Donna Bella

Sunce u kosi moderno je po pitanju nijansi i tonova, ali nikako po pitanju oštećenja i stanja kose. Redovito skraćivanje vrhova, hidratacija unutra i van, te pokrivala za kosu najbolji su saveznici na putu do lijepe i zdrave kose.

Za početak nam recite nešto više o sebi i o vašem pozivu da budete frizer?

Ja sam Daniela Vrdoljak, rođena sam 30. lipnja 1988 godine u Mostaru. Od ranog djetinjstva svi oko mene su jednostavno znali da ću biti frizer jer nije bilo djevojčice u našem naselju koja već tada nije nosila moje pletenice i bila moj model za vježbu. Prepoznavši moju kreativnost i ljubav prema ovome zanimanju roditelji, a posebno otac, usmjerili su me prema srednjoj medicinskoj školi, smjeru frizer. Tu kreće sve.

Koje boje su ove godine u trendu i kako odgovaraju različitim tonovima kože?

Ove godine u trendu su boje u svim oblicima od svjetlo medenih do tamnijih, te blago bakrenastih tonova. Osunčan ten i topli tonovi na vašoj kosi, dobitna su kombinacija.

Sunce i vrućine isušuju kosu, na koji način da hidratiziramo kosu i vratimo je u život?

Sunce u kosi moderno je po pitanju nijansi i tonova, ali nikako po pitanju oštećenja i stanja kose. Njegujući salonski tretmani trebaju biti obavezni tijekom cijele godine, a posebno tijekom vrelih ljetnih mjeseci. Redovito skraćivanje vrhova, hidratacija unutra i van, pokrivala za kosu (šeširi, kape, marame i slično) najbolji su saveznici na putu do lijepe i zdrave kose.

Koje tretmane za njegu kose radite u vašem salonu?

Našim klijenticama uvijek ističemo njegu kose kao najvažniji korak ka zdravoj kosi. Tretmani za zdravo vlasište prioritet su i polazna točka svih tretmana. Nakon toga dolaze njege u kojima dlaci vraćamo proteine, lipide, aminokiseline i sve ono što dlaka gubi uslijed kemijskih i mehaničkih oštećenja. 

Koje su to frizure idealne za ove vruće ljetne dane?

Frizure idealne za ljetno vrijeme su sve vrste pletenica i beach waves feniranja.

Imate li neki savjet za održavanje kose kod kuće za naše čitateljice?

Klijenticama uvijek ističemo da je njega kose 50:50. Za jedan dio zaslužni smo mi, za drugi dio samo klijenti, njihova disciplina i odabir adekvatnih preparata. Dobar čistač (šampon), bogati regenerator i mlijeko all in one su tri osnovna proizvoda koja bi svaka dama u svojoj kozmetici trebala imati. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here