Danijela Mišura: Moje klijentice najviše vole nude nijanse, ali ima i onih malo hrabrijih koje traže vedrije boje

0

 Sve što radite u životu potrebno je uložiti hrpu ljubavi puno vremena i ogroman trud i rezultati na koncu neće izostati. Ne odustajte od onog što želite postići i vjerujte u svoje snove.

Danas vam predstavljamo Danijelu Mišuru. Profesorica engleskog jezika i zastupnica u skupštini HNŽ-a. Danijelina prva ljubav oduvijek je bila šminkanje kojim se profesionalno bavi već 3 godine.

Za početak nam se predstavite?

Zovem se Danijela Mišura živim u Prozoru, općina Prozor Rama. Profesorica sam engleskog jezika i zastupnica u skupštini HNŽ-a. Moja prva ljubav  oduvijek je bila šminkanje kojim se profesionalno bavim već 3 godine. Edukacije sam završila u makeup školi „Laura“ i“Makeupmania academy“, Novi Sad. Usavršavam se svakodnevno kroz rad i razne edukacije.

Vi ste profesionalni šminker recite nam kako izgleda jedan vaš radni dan?

U sezoni svadbi i slavlja radni dani su dosta zahtjevni,rano ustajanje,stajanje na nogama 8 do 10 sati dnevno priprema materijala za šminkanje dezinfekcija pribora itd.,ali sve vas to usrećuje kada vidite osmijeh na licu klijentice koja odlazi sretna i zadovoljna od vas a to potvrđuje svojim ponovnim biranjem vas kao šminkera za svoje bitne događaje u životu.

Što je ono biste izdvojili kao najvažnije prilikom nanošenja makeup-a?

Na 1. mjestu je uvijek njega i hidratacija kože lica (peeling, čišćenje lica, maske, serumi, kreme itd). Na dobro pripremljenom licu svaki makeup izgleda dobro.

Koje sve usluge nudite?

Trenutno se bavim samo makeup-om, ali u budućnosti namjeravam proširiti svoju djelatnost na druga polja uljepšavanja.

Što se tiče proljetnih boja koje su to nijanse koji je najviše preferiraju vaše klijentice?

Moje klijentice najviše vole je nude nijanse, ali ima i onih malo hrabrijih koje traže vedrije boje, orijentalni look i tako dalje. Ovog proljeća su moderne ljubičaste i rose nijanse pa ih sve češće koristim u make up lookovima.

 Za kraj imate li neku poruku za naše čitaoce?

Sve što radite u životu potrebno je uložiti hrpu ljubavi puno vremena i ogroman trud i rezultati na koncu neće izostati.Ne odustajte od onog što želite postići i vjerujte u svoje snove.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here