Definiranje odgovarajućeg oblika obrva za vaše lice

0
335

Obrve su postale središnja pozornica u svijetu šminke; puna, savršena definirana obrva je trenutno u trendu.  Savršene obrve izražavaju lice, a ako su ispravno uređene, mogu djelovati kao trenutačno podizanje očiju. Prvo, odmaknite se od pincete. Zbog previše korištenja pincete, obrve mogu biti pretanke ili neravnomjerne, što zahtjeva više posla oko popunjavanja obrva.

Kako oblikovati obrve

Oblik obrva je jedinstven na svačijem licu. Što izgleda zapanjujuće na vašoj najboljoj prijateljici ili omiljenoj slavnoj osobi, možda nije najbolji oblik za vas.

Donosimo vam tri koraka kako biste lakše pronašli najsavršeniji oblik obrva za vaše lice:

  1. Da biste saznali gdje bi trebala početi vaša obrva (točka A), poravnajte ravni rub četkice za šminkanje na vanjski kut vašeg nosa / unutrašnjeg kuta vašeg oka.
  2. Vaš pravi luk (točka B) se nalazi tako što uzmete četkicu za šminkanje i položite je dijaginalno od nosnice na početak zjenice.
  3. Odredite mjesto na kojem će obrva završavati (točka C) pomoću četkice da odredili liniju od vanjskog kuta nosa dijagonalno prema vanjskog kuta oka.

Savršene obrve za oblik lica

  • Za okruglo: Kako biste smanjili krivulju okruglog lica, usmjerite obrvu prema vrhu uha.
  • Za kvadratno lice: Ako je lice kvadratno, usmjerite obrvu prema sredini uha. To pomaže uravnotežiti lice.
  • Za dugo lice: Ako je lice dulje, držite obrve više ravno, usmjeravajući ih iznad uha.
  • Za ovalno lice: Ovalno lice već izgleda uravnoteženo, ali kako bi se poboljšao ovaj sklad, možete usmjeriti obrve prema ušnom režnju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here