Dermamed Poliklinika – Otkrijte tajnu njegovanog izgleda

0

O rezultatima poliklinike Dermamed svjedoče brojni zadovoljni klijenti. Toliko svjetski poznatih aparata za lice i tijelo koje smo  pratili u Splitu sada su dostupni i u Zagrebu. Poliklinika Dermamed opravdava povjerenje rezultatima tretmana. Individualan pristup i briga za klijenta odavno su ih izdvojili i učinili prepoznatljivima u svijetu estetske medicine. Dr. med. Anđela Prolić edukator je za svjetske brandove, inovativni frakcijski laser MultiFRAX I Therma D.A.S. endolifting tretman. Izdvojiti možemo i  vrhunske aparate  AccentPrimeX, ONDA, ThermiRF , Soprano Laser uz druge svjetski poznate inovativne  metode  za oblikovanje tijela i zatezanje lica za dugotrajno očuvan mladenački i prirodan izgled kože. 

Inovacija za regeneraciju lica – 10 godina manje u jednom tretmanu.

MultiFRAX® frakcijski laser napravio je revoluciju u regeneraciji i podizanju kože, bezbolan je, a neposredno nakon tretmana možete se vratiti svakodnevnim aktivnostima. Dugo smo čekali laser koji je u isto vrijeme i nježan i učinkovit. Ovisno o potrebi kože individualno se prilagođava intenzitet, dubina i trajanje tretmana, što omogućuje personalizirani pristup i optimalne rezultate. MultiFRAX® frakcijski laser koristi kombinaciju dviju valnih duljina 1927nm i 1550nm. Unaprijeđena je patentirana verzija izumitelja prvog Fraxel Dual lasera. Osim za pomlađivanje kože, koristi se i za tretiranje pigmentacija, strija, ožiljaka te potiče obnovu kolagena u dubljim slojevima kože. Koža je svježija, manje naborana, zategnuta i općenito poboljšane teksture. Ovo je najtraženiji tretman u svijetu. Osim za zatezanje i kvalitetu kože jedna od važnijih indikacija su strije i ožiljci.

MultiFRAX® frakcijski laser uz biostimulatore za područje podočnjaka najnoviji je način obnove okoloočnog područja bez dugotrajnog oporavka kao s CO2 laserom, ali uz jednaku učinkovitost.

Therma D.A.S. endolifting tretman uz najnovije indikacije koristi se kod jako opuštene kože. Radi se o minimalno invazivnom tretmanu kojim liječnik posebnom sterilnom kanilom uz kontroliranu temperaturu podiže kožu koja se zategne i podigne. Tretman je siguran, bezbolan i učinkovit. Potrebno ga je ponoviti samo jednom dok se za podbradak uz zatezanje koristi i liposukcijski modul što je san svih nas, a to je u jednom tretmanu zategnuti i otopiti podbradak. 

LUMIXA Collagen Booster – FLE TECH fototerapija inovacija je u tretmanima kože. Uz pomoć patentiranih kromofora koji se aktiviraju LED svjetlom, ovaj tretman donosi dubinsku obnovu kože, uništava slobodne radikale koji uzrokuju oštećenje kože i 700 puta povećava stvaranje kolagena. Tretman je utemeljen na  medicinskim istraživanjima i biotehnologiji a suradnja tehnologije i znanosti uvijek rezultira ovako značajnim inovacijama. Ova tehnologija s posebnim gelom Kleresca uspješno pomaže kod osoba s rozaceom i aknama.

MultiFRAX laser, Therma D.A.S. i Lumixa tretman najtraženiji su svjetski poznati tretmani kroz cijelu godinu. Dostupni su u Mostaru i Međugorju u Poliklinici Endo Plus. U  Poliklinici Medikol u Čakovcu i Zagrebu, ordinaciji Vividenti Kalmar u Rijeci i Crikvenici i Poliklinici Dermamed u Splitu i Zagrebu. 

ACCENT PRIMEX Alma Laser –  Najsnažnija je platforma za oblikovanje tijela. Kombinacijom ultrazvuka i radiofrekvencije te posebnim sondama u svega dva do četiri tretmana čini veliku razliku. Koristimo ga i za ruke te za neinvazivne tretmane smanjenja podbratka i bukalnih jastučića koje učinkovito otapa dok istovremeno zateže kožu, a lice poprima mladenački izgled, nema visećih naslaga masnoće, suženo je i podignuto. 

Želite li saznati više o njezi lica i tijela na pravom ste mjestu jer dr.med. Anđela Prolić savjetovati će vas i napraviti plan obnove kože za dugotrajno prirodan i njegovan izgled. Za više informacija obratite se  poliklinici Dermamed u Splitu, Poljička 28b ili Zagrebu, Krapinska 16 

Kontakt: 091 785 8357 ; info@dermamed.hr ili putem naše stranice www.dermamed.hr  

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here