”Dodir Pariza”: posjetite 33. Međunarodni sajam i kongres kozmetike, njege kose, estetike i zdravlja

0
336

Uz prave savjete i neizostavne sajamske popuste sa sajma ćete otići naoružani dobrim informacijama i odličnim proizvodima za njegu.

Bogata ponuda profesionalnih proizvoda za njegu kože, kose i noktiju uz neizostavne savjete stručnjaka iz svih oblasti njege ljepote pravi su poziv svim ljubiteljima lijepog i njegovanog izgleda da posjete 33. Dodir Pariza, sajam kozmetike, njege kose, estetike i zdravlja koji će biti održan 6. i 7. aprila u najvećoj hali Beogradskog sajma, Hali 1.

Koje proizvode za njegu kože lica da odaberete, koji makeup i kakva frizura bi Vam najbolje stajali, kako da njegujete svoje nokte? Odgovore na ova i brojna druga pitanja dobit ćete na Sajmu kozmetike. Uz prave savjete i neizostavne sajamske popuste sa sajma ćete otići naoružani dobrim informacijama i odličnim proizvodima za njegu. Svi zainteresovani posjetioci biće u prilici da prisustvuju brojnim prezentacijama i edukacijama na štandovima izlagača (nastupima  poznatih svjetskih frizera, makeup artista, nail artista, edukatora nadogradnje ekstenzija trepavica).

Ukoliko se profesionalno bavite njegom ljepote 6. i 7. aprila u Hali 1 Beogradskog sajma na 33. Međunarodnom sajmu i kongresu kozmetike, njege kose, estetike i zdravlja, pod nazivom ”Dodir Pariza” bit ćete u prilici da se upoznate sa najnovijim dostignućima u ovoj oblasti i da slušate predavanja eminentnih domaćih i stranih predavača.

Posjetite sajam i kongres ”Dodir Pariza” i uživajte u vikendu punom korisnih informacija i proizvoda za njegu ljepote. Više informacija potražite na: www.sajamkozmetike.com i Kozmo app (Google play ili App store).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here