Dragana Ereš: Za prirodne i lijepe obrve, birajte threading obrva 

0

Za razliku od pincete threading obrve uklanja jednom linijom i čupka sve dlake odjednom, te ih je lakše i brže oblikovati.

Dragana Ereš, dvadesettrogodišnja studentica iz Mostara i veliki zaljubljenik u beauty svijet.

Ljubav prema ovom poslu dogodila joj se u srednjoj školi kada je odlučila otići na edukaciju našminkaj samu sebe i tu je osjetila veliku ljubav prema beauty industriji. U početku je bilo teško doći do klijenata, izgraditi povjerenje ali prije godinu dana je zvanično otvorila svoj salon „De_beautyroom“. 

Prvo sam počela sa šminkanjem, a kasnije sam proširila svoje usluge, te u ponudu ubacila depilaciju, threading obrva, lash lift i manikuru. Dugo vremena sam gledala gdje bi otišla na edukaciju za threading obrva i odlučila sam se za Antoniu Bevandu Ćubela koja živi i radi u Mostaru, predobar edukator i podrška u daljem radu.

Odlučila sam kroz ovaj tekst pisati na temu Threading obrva-čupanje i oblikovanje obrva konce. Threading je drevna metoda uklanjanja dlaka koja je nastala u predjelima Indije, Srednjeg i Dalekog Istoka, te je trenutačno jedan od najpopularnijih i najtraženijih tretmana u beauty industriji.

Threading se najčešće koristi za oblikovanje obrva. Za razliku od pincete threading obrve uklanja jednom linijom i čupka sve dlake odjednom, te ih je lakše i brže oblikovati. Threadingom se osim i obrva mogu uklanjati i dlačice na nadusnicama, bradi i cijelom licu, a skida dlačice već od 1 mm. Koristi se poseban konac od 100% pamuka. Konac je bolji od bilo koje druge depilacije i ne ostavlja osjećaj ljepljivosti i krema.

Rezultati traju oko 3 do 4 tjedna, a kada dlačice izrastu do 1 mm postupak se može ponoviti. Najveća prednost threadinga je da koža ne bude tretirana voskom, kemikalijama, nego koncem koji klizi po koži i ostavlja kožu bez crvenila, oticanja, oštećenja i alergijskih reakcija.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here