Draženka Dada Popov: Ofarbane trepavice bile su simbol lepršavosti i slobode, a danas su opet popularne

0

Brzinom svjetlosti, još jedan beauty trend se prenio društvenim mrežama, ali i modnim pistama. Samo ovog puta otišlo se korak dalje, pa umjesto maskare u boji, na profilima gledamo svilene trepavice u BOJI.

Draženka Dada Popov

Draženka Dada Popov je jedna od osnivača NIKA BEAUTY CENTAR i NIKA ACADEMY gdje zajedno sa svojim sestrama Zavišić Vinkom i Borislavkom Bobom Divljak dijeli znanje iz oblasti njege. Nakon duge i uspješne karijere kao master za njegu noktiju i profesionalnu šminku Draženka Popov ulazi u svijet nadogradnje trepavica. Ovaj svet postaje njena ljubav, strast i sinonim za stalno usavršavanje! 

Dada kaže da su stručnost i profesionalni odnos prema poslu preduslov za ostvarivanje dobrih rezultata, ali i da se ne može bez timskog rada.

Stručnost jeste na prvom mjestu, ali sama po sebi nije dovoljna za postizanje željenih rezultata. Vremena se mijenjaju, napreduje tehnika, postavljaju se novi viši standardi. Od prvog dana kada je počela da radim u salonu ljepote do sada mnogo toga je unapređeno. Tehnika kao tehnika, ne može da da velike rezultate ako nema obučenih ljudi. Dobro je što se u beauty industriji stalno podižu kvalitet rada i postavljaju novi, viši standardi. Pored velikog iskustva u salonskom radu spominje i radove na koje je posebno ponosna a to su radovi nadogradnje kolor trepavicama koje nisu svakidašnje u salonskom radu ,o njima se malo priča a još manje zna. U nastavku pročitajte više o ovim zanimljivim trepavicama.


Ideja o produžavanju trepavica kao način poboljšanja izgleda nije nova. Naime historija nadogradnje trepavica je posebno zanimljiva i dolazi iz dosta ranijeg perioda nego što pretpostavljamo a datira još iz 1800 godine. Kako su tehnike napredovale vještačke trepavice postale su veoma popularne za širu javnost u tridesetim godinama.

Maskare u boji su se pojavile davnih šezdesetih godina prošlog vjeka i predstavljale su apsolutnu revoluciju u makeup svijetu. Ofarbane trepavice bile su simbol lepršavosti i slobode. Danas su opet POPULARNE. Brzinom svjetlosti, još jedan beauty trend se prenio društvenim mrežama, ali i modnim pistama. Samo ovog puta otišlo se korak dalje, pa umjesto maskare u boji, na profilima gledamo svilene trepavice u BOJI. Bez obzira dali je riječ o specijalnim, svečanim prilikama ili običnom odlasku u grad, žene na razne načine pokušavaju da oči učine krupnijim, ljepšim i izazovnijim.

Crna, braon i plava boja su klasika, a danas se može naći i čitav spektar boja od ljubičaste i roze, do narandžaste i žute!

Veliki broj žena smatra da gubi dragocjeno vreme na svakodnevno šminkanje i uljepšavanje ili nije u potpunosti zadovoljno svojom vještinom i proizvodima koje koristi pa se zato odlučuju za nadogradnju trepavica u boji jer žele da imaju izraženije i upadljivije trepavice.

Neke od prvih poznatih ličnosti koje su javno iskazale svoju upotrebu i ljubav prema nadogradnji trepavica bile su Madonna, Paris Hilton, Lindsay Lohan i Jennifer Lopez, a ubrzo je uslijedila sve veća popularnost u široj javnosti. Poruka i apel širokoj publici bila je ta da nadograđene trepavice zadržavaju prirodan izgled pojedinca, uz postignut efekat holivudskog glamura. 

Da li je novi trend previše ekstravagantan za vaš ukus ili ste spremne da eksperimentišete?

Ako ste tehničar za nadogradnju trepavica, želite da poboljšate svoj rad i ponudite svojim klijentima nešto nesvakidašnje edukacija za nadogradnju trepavica u boji je odličan izbor. Više informacija o edukacijama možete dobiti na društvenim mrežama „NIKA ACADEMY“. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here