Dženeta Kaharadoža: Svoju šećernu pastu i piling za tijelo sama pravim

0
332

Ovaj vid depilacije svoj naziv dobio je brazilskom bikiniju koji previše otkiva pa je za nošenje istog potrebna dodatna njega ove zone. Skoro pa sve moje klijentice se odlučuju na brazilsku depilaciju. 

Danas vam predstavljamo Dženetu Kaharodžu iz Sarajeva. Dženeta je svoj mali obrt koji trenutno void sa svojom sestrom. Razgovarali smo o tretmanu brazilska depilacija, te u nastavku teksta pročitajte više o tretmanu.  

Predstavite nam se? 

Moje ime je Dženeta Kaharadoža, dolazim iz Sarajeva. Prije nekoliko godina rodila se ljubav prema uljepšavanju drugih žena pa sam odlučila da moj pravac bude egipatska depilacija. Pokrenula sam svoj mali obrt koji trenutno vodim ja zajedno sa svojom sestrom.

Recite nam kako je izgledao Vaš početak?

Budući da sam diplomirani inžinjer radiologije, poveznica sa poslom kojim se danas bavim nije postojala. Budući da nisam imala priliku da se zaposlim u svojoj struci, odlučila sam uzeti stvari u svoje ruke i napraviti sebi posao. Odlučila sam da to bude depilacija jer me je cijela historija egipatske depilacije jako privukla. Educirala sam se, vježbala i počela sa radom kada sa bila sigurna u sebe i svoj rad. Do danas stekla sam veliko povjerenje klijentica, te svoju šećernu pastu sama pravim, kao i piling za tijelo koje preporučujem za potpuno nježnu, nahranjenu kožu. Dok standardna depilacija intimnih regija ostavlja skromnu količinu dlaka sa intimne regije, brazilska depilacija ostavlja regiju potpuno bez dlaka. 

Recite nam više o tretmanu Brazliska depilacija?

Ovaj vid depilacije svoj naziv dobio je brazilskom bikiniju koji previše otkiva pa je za nošenje istog potrebna dodatna njega ove zone. Skoro pa sve moje klijentice se odlučuju na brazilsku depilaciju. Najčešće pitanja je da li je bolna i lagala bih ako bih rekla da nije, ali se uvijek potrudim da klijentice imaju dobru pripremu (baby puder, zategnuta koža, blagi pokreti sa pastom).

Koliko često klijentice dolaze na ovakve tretmane?

Na tretman depilacije neke klijentice dolaze svakih dvadesetak dana, neke jednom mjesečno, a one hrabrije znaju sačekati i malo duže od mjesec dana. Ovisi od same kože klijentice, brzine rasta dlačica, strpljenja. Što su dlačice duže depilacija je bolnija, ali ne smiju i ne mogu biti previše kratke jer u tom slučaju nije moguće adekvatno uraditi depilaciju.

Da li imate neku poruku za naše čitaoce?

Danas je mnogo načina da njegujemo sebe I svoje tijelo. Depilacija je sigurno u top pet tretmana koje treba svaka žena sebi da priušti. Zašto? Prije svega redovnom depilacijom dlačice postaju rjeđe, mekše i sporije rastu. Također, sprječava se urastanje dlačica posebno u intimnom dijelu. Moja preporuka je svakako egipatska depilacija nakon koje nemate iritiaciju. Koža je mekša i nježnija. Moji proizvodi se zovu B-glow by Dženeta. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here