HomeInspirativne pričeIvana Propadalo: Najvažnije je zadovoljstvo klijentica, zatim ljubav prema poslu

Ivana Propadalo: Najvažnije je zadovoljstvo klijentica, zatim ljubav prema poslu

Kod šminkanja je jako bitno pratiti trendove, usavršavati se i pronaći tehnike koje daju najbolje rezultate. Postojanost i dugotrajnost šminke na licu je na prvom mjestu. 

Iz beauty svijeta danas vam predstavljamo Ivanu Propadalo iz Livna. Studentica je Pravnog fakulteta u Splitu. Prije godinu i pol završila je Masterclass u Mostaru, a poslije toga Ivana se nastavlja usavršavati uz razne edukacije i praktični rad. 

Za početak nam se predstavite?

Lijep pozdrav, moje ime je Ivana Propadalo. Živim u Livnu, gdje sam odrasla i završila školu. Studentica sam Pravnog fakulteta u Splitu, ali uz pravo je tu oduvijek bila prisutna i ljubav prema šminkanju, tako da sam prije godinu i pol završila Masterclass u Mostaru, a potom se nastavila usavršavati uz razne edukacije i praktični rad. 

Šta je za Vas najvažnije u poslu?

Najvažnije je zadovoljstvo klijentica, zatim ljubav prema poslu. Ako osjećate pritisak i prevelik stres zbog posla, onda to nije za vas. Kod šminkanja je jako bitno pratiti trendove, usavršavati se i pronaći tehnike koje daju najbolje rezultate. Postojanost i dugotrajnost šminke na licu je na prvom mjestu. 

Kako se Vaš početak razlikuje od sadašnjosti?

Svaki početak je težak, ali kad odlučite izaći iz svoje komfort zone, uložiti 300% sebe u ono što volite i želite, uspjeh je zagarantiran. Šminkanjem se bavim tek nešto više od godinu dana. Ovo je posao u kom je bitno kontinuirano usavršavanje i praćenje trendova, što je danas lako dostupno putem online platformi i privatnih edukacija. 

Kako izgleda jedan Vaš radni dan?

Radni dani, pogotovo u sezoni svadbi, znaju biti jako naporni fizički, pogotovo jer je ovo posao u kom je preciznost najbitnija i za pogreške nema mjesta. Stoga nastojim uvijek imati kratke pauze između klijentica. Ponekad je to i do 8 sati stajanja na nogama, a zatim priprema materijala za naredni radni dan, međutim uz dobru atmosferu sve se lakše odradi. 

Za kraj, imate li neku poruku za naše čitaoce?

Privilegija je u životu raditi posao koji voliš, stoga je potrebno uložiti puno truda, volje i vremena da se to i ostvari, ali se na kraju isplati. Imate ideju? Realizirajte je. Nitko drugi neće za vas, stoga se vrijedi boriti. U početku će možda biti teško, možda će biti padova, ali poslije svakog pada, uz upornost dolazi i veći uspon. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE