HomeInspirativne pričeElma Bošnjaković: Uspješna kozmetičarka napravila hit na svome profilu

Elma Bošnjaković: Uspješna kozmetičarka napravila hit na svome profilu

„elmabeauty“ instagram profil koji djevojke vrlo rado prate

Ekstravagantna Elma Bošnjaković, poznata i uspješna je kozmetičarka na prostorima BiH, koja je svojim interesantnim objavama na instagramu zaintrigirala mnoge djevojke da je zaprate. 

Elma Bošnjaković je rodom iz Zavidovića. Imaa 33 godine. Magistar je  fizioterapije ali ljubav prema ovom poslu ju je odvela u skroz drugom pravcu. Završila je srednju kozmetičku školu u Sarajevu. I iza sebe ima preko 50 završenih edukacija i usavršavanja.

Truda i rada ne manjka, to pokazuju njeni rezultati, ali da bi se svakodnevna monotonija razbila, Elma je napravila novi hit na svom profilu. Kroz svoja videa, na simpatičan način prikazuje svakidašnje dogodovštine i različite profile klijenata koji posjećuju salone. Elma već duže vrijeme prati projekat BeautiFUL i vrlo rado se odaziva na pozive. Ovoga puta htjeli smo da razgovaramo o Elminom simpatičnom načinu na koji prikazuje dogodovštine ili smješne scena iz salona. O čemu se radi, pročitajte u nastavku našeg razgovora sa Elmom. 

Elma, kako ste došli na ideju da stvarnost prebacite u video i time nasmijete sve vaše pratioce?

Svjesni smo da su danas društvene mreže najposjećeniji mediji, pa već duži niz godina na taj način reklamiram svoje usluge i usluge svog salona. Kako svaki dan u ovom poslu imamo smiješnih i zanimljivih trenutaka odučila sam da to podijelim sa svojim pratiocima. Nevjerovatno je koliko se žena zapravo pronađe u mojim videima sa šaljivim karakterom. Mislim da su svi pored ozbiljnijih stvari, željni i dobrog humora i zabave.

Već neko vrijeme jedan od profila koji se vrlo rado posjećuje, od objava odličnih radova vaših tretmana, do toga da ste u jednu ruku i trendseterica? Kako sve stižete da odradite kvalitetno, te da li imate vremena da se posvetite sebi?

Ukoliko dobro rasporedite svoje vrijeme zaista možete stići sve. Jako je bitno da naučite balansirati između poslovnog i privatnog života, da na jednoj strani imate zadovoljne i sretne klijente a sa druge strane da uvijek nađete vremena za svoju porodicu, a što je najbitnije da nađete vrijeme za sebe. Ja to uspijem iznivelisati, pa uvijek poslije poslovnih obaveza kvalitetno provodim vrijeme sa svojim sinom.

Možete li nam reći neke simpatične dogodovštine iz salona sa vašim klijentima, a niste ih prikazali na instagramu? Koja je to scena koja vas je posebno nasmijala ili naljutila?

Tu stvarno ima svega i teško je izdvojiti i sjetiti se svih scena. Ali najviše je klijenata koji su raspoloženi i spremni za super druženje, smijeh ali i kvalitetan tretman.

Kakav odnos imate sa svojim klijentima, te kako oni reaguju na vaš odnos sa njima?

Ponosna sam što se mogu pohvaliti da imam izuzetno dobar odnos sa svojim klijentima. Pored profesionalnog pristupanja svakom tretmanu moji klijenti su i moji prijatelji. Ponosna sam što u moj salon dolaze klijentice koje žive kilometrima daleko i što se uvijek vraćaju. Jako je bitno pored kvalitetne usluge, klijentima priuštiti i prijatno okruženje gdje će se osjećati kao kod svoje kuće.  

Da li već u narednom periodu očekujemo neki novi video, te da li možete otkriti barem djelić onoga što ćete prikazati?

Naravno, videa će svakako biti! Sada kada je prošla ljetna sezona, imam više vremena da se posvetim instagramu, inspiracije mi svakako nikad ne nedostaje. Mislim da je jako bitno da se izdvojimo od većine i da budemo svoji i prepoznatljivi, iskreni i prije svega sa realnim situacijama nasmijemo pratioce. A šta vam sljedeće snimam, to neću otkriti, zapratite moj profil pa saznajte.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE