Emilia Clarke i njena prirodna ljepota

0

Budući da je zaštitno lice Cliniquea, podrazumijeva se da želimo čuti sve tajne njege kože Emilije Clarke.

U novom intervjuu za ELLE UK, glumica je iskrena u vezi s botoxom i injekcijama te je li ikad razmišljala o plastičnoj operaciji. Razgovarajući o “najgorim savjetima za njegu kože” koje je ikad dobila, Clarke je otkrila: “Jednom sam imala kozmetičarku koji mi je rekla da trebam filere i pokazala sam joj vrata. Njene tačne riječi bile su: “Onda možete vratiti lice na staro.” U tom trenutku imala sam 28 godina. ”

Međutim, Clarke ima zdrav pristup starenju, jer je rekla za magazin, “Imate tu viziju starenja, a zatim i kako izgledate zbog starenja. Sa 34 godine sam mudrija, inteligentnija, imam više iskustava, radila sam mnoge stvari i ponosna sam na to. To mogu samo zato što sam u godinama u kojima jesam. Jedino vam godine to omogućavaju.  Ako će moje lice odražavati vrijeme koje sam provela na zemlji, za to sam spremna.”

Kao glumica, zvijezda Igre prijestolja ponekad je osjećala pritisak da se podvrgne estetskim zahvatima. Otkrila je, “Čujete kako su sve vaše kolege to uradili, a vi razmišljate o tome ‘Znači li to da i ja moram? Treba li to raditi?’ A onda radite na filmu i režiser vas lijepo osvijetli i prebolite to. ”

Zapravo, Clarke je spremna potpuno se udaljiti od Hollywooda, ako je potrebno. “Radim u industriji u kojoj moram pomicati lice i moram biti izražajna i zato ne mogu imati filere. Jednostavno ne mogu. Ne izgleda dobro, izgledate sjajno i čudno “, rekla je za ELLE UK. “Ako mi posao govori da trebam imati nešto više od možda malo botoksa kad budem imala 45 godina ili bilo šta drugo, tada ću prestati raditi ovaj posao.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here