EMPIREO Cosmetics

0

EMPIREO Cosmetics  je mlada multi-level marketinška kompanija koja ima vlastitu profesionalnu proizvodnju ekskluzivnih parfema.

U novom proizvodnom pogonu u centru moderne industrijske zone u Brnu u Češkoj Republici, potpuno automatizovane linije proizvode novu seriju parfema EMPIREO, kojima imaju svoje lojalne kupce u više od 15 zemalja na evropskom kontinentu.

  1. septembra 2018. Godine, otvoreni su novi proizvodni objekti od 800 m2 sa modernom tehnologijom i opremljen sa najsavršenijim mašinama.

Zbog toga je češki brend EMPIREO, koji je osnovan 2017.godine, postao stabilan, profesionalan i obećavajući partner za sve ciljne grupe. Pozicija EMPIREO se značajno povećala na evropskom tržištu, zahvaljujući svojoj filozofiji i povezanosti sa parfemima i kozmetikom, njihovim proizvodnim pogonom i profesionalnim pristupom poslovnim partnerima.

Mirisi su temeljni proizvodi EMPIREO COSMETICS, koji se danas proizvode u vlastitom proizvodnom pogonu tvrtke.

Gotovi proizvodi se distribuiraju širom svijeta svojim zadovoljnim partnerima i kupcima. Ovi parfemi su namijenjeni svima, sadrže najmanje 20% esencija mirisa i izvrstan omjer cijene i vrijednosti.

Sa nama možete uštediti, zaraditi, putovati i stalno mirisati.

Uvjerite se i sami zašto svaki dan naš broj zadovoljnih kupaca sve više i više raste.

Isporuka širom BiH u roku 24/48 sati.

Glavni uvoznik za BiH: VAR-MON d.o.o., Visoko

Glavni distributer: TR „Be yoUNIQue“, Visoko

Za sve informacije za registraciju možete dobiti  od franšizerke za BiH – Mahira Pinjagić

Tel.: +387 62 712 317

Dobrodošli u mirisni svijet EMPIREO parfema i kozmetike!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here