HomeLifestyleSUBRINA PROFESSIONAL Echoes – iskustvo bojenja koje odjekuje

SUBRINA PROFESSIONAL Echoes – iskustvo bojenja koje odjekuje

Subrina Professional predstavlja novu liniju proizvoda nazvanu Echoes. Proizvodi najviše kvalitete u prekrasnom i praktičnom pakiranju već su nas zadivili prilikom lansiranja u Njemačkoj, a sigurni smo da će zadiviti i vas.

Kao što samo ime govori, Echoes je nešto prirodno – to je kombinacija prvoklasnih sastojaka ujedinjenih u liniju esencijalnih proizvoda.

Echoes nudi paletu od 32 prekrasne nijanse s iznimnom raznolikošću koja će zadovoljiti sve vaše potrebe prilikom bojenja. Od prirodnih blond i smeđih tonova do toplih tonova, od pepeljaste blond do živahne narančaste, crvene i ljubičaste.

Vrhunska trajna boja za kosu osigurava posvjetljivanje za do tri tona i ne sadržava amonijak. Formulirana je s nižim pH, što znači da je boja manje agresivna i uzrokuje minimalnu kemijsku modifikaciju vlakana kose, a rezultat su manje otvorena kutikula i manje oštećenje kose.

Prednosti su boje za kosu Echoes i njezina konzistencija poput maslaca te nedostatak mirisa koji omogućuju ugodno nanošenje i iznimnu udobnost klijenta. Zajedno s trima kremastim razvijačima Echoes stvara spektakularnu višedimenzionalnu boju, istodobno dovoljno nježnu za svakog klijenta. No Echoes nije samo boja za kosu nego cjelokupno iskustvo koje čuva i poboljšava strukturu kose zbog čega boja dulje traje.

Šampon Echoes posebno je osmišljen za pojačavanje sjaja boje za kosu Echoes. Osigurava nježno, ali učinkovito čišćenje kose i vlasišta, a ne dopušta da boja izblijedi. Iznimno hranjiv regenerator pruža vrhunsku njegu nakon tretmana bojenja bojom za kosu Echoes.Jedinstvena mješavina pet prirodnih maslaca i ulja prodire duboko u vlasi kose i hrani ih iznutra, smanjujući lomljivost kose i pojavu ispucanih vrhova.

Šampon i regenerator Echoes jednostavno su nužni za sjajnu, živahnu i dugotrajnu boju za kosu koja će blistati mjesecima.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE