HomeLifestyleFRIZERLAND – SREBRNI SPONZOR SAJMA "BEAUTIFUL"

FRIZERLAND – SREBRNI SPONZOR SAJMA “BEAUTIFUL”

FRIZERLAND – SREBRNI SPONZOR SAJMA “BEAUTIFUL”

 

Kao vodeća kompanija u veleprodaji i maloprodaji frizerske i kozmetičke opreme i preparata, te ekskluzivni distributer prestižnih brendova iz svijeta ljepote za područje Bosne i Hercegovine, Frizerland  ( https://www.frizerland.ba/ )  se, očekivano, našao među najvećim sponzorima velikog, i trenutno jedinog značajnijeg sajma ljepote u Bosni i Hercegovini – sajma Beautiful koji će biti održan u Hotelu Hills u Sarajevu 21. i 22.9.2019. godine.

Kao Srebrni sponzor, na ovom sajmu Frizerland će predstaviti proizvode nekih od svojih najvećih brendova, kao što su Moroccanoil, Subrina Professional, Black Professional Line, Wahl, WetBrush, Creative Nail Design (CND), Termix, Cleopatra International, Depilève, Cocochoco, Elfa Pharm i Comair.

 

Na ovom dvodnevnom sajmu, Frizerland će svoje brendove predstaviti i kroz prezentacije, kako bi svojim (potencijalnim) klijentima, kupcima i svim ljubiteljima svijeta ljepote ponudio potpuni doživljaj top proizvoda iz svoje ponude.

Tako će, između ostalog,  na ovom sajmu biti predstavljeni proizvodi za bojenje i njegu kose, frizerski i kozmetički alati i aparati, proizvodi za ugradnju noktiju i manikuru, ugradnju trepavica, depilaciju i brijanje.

Susreti s klijentima i kupcima ‘face-to-face’, razmjena iskustava i nove suradnje i poznanstva na beauty sajmovima, za Frizerland predstavljaju vječni izazov kojemu se uvijek iznova raduje njegov tim.

Vidimo se u Frizerland kutku!

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE