Gabrijela Šimić: Vjeruj u sebe i stići ćeš do cilja

0
1124

Mlada i ambiciozna, a u isto vrijeme je i uspješna, što pokazuje njen salon i usluge koje nudi u salonu. Dugogodišnji san se pretvorio u stvarnost, nije kliše, ali iza nje je dosta odricanja stvari koje voli, za uspjeh koji danas s ponosom pokazuje. 

Gabrijela je vlasnica salona ”Beauty Bar • Gabrijela Šimić” koji se nalazi u Travniku, na adresi Stjepana Radića 9. U njenom salonu možete dobiti sve kozmetičke usluge, pedikuru, manikuru, masaže, depilacije, ugradnju trepavica, profesionalno šminkanje, tretmani lica, solarij. Najveći naglasak stavlja na edukacije za permament make up obrva, usana i očiju. Uz nju je tim djevojaka koje Gabrijelu prate u poslu i zajedno stvaraju nove ciljeve i rezultate.

Gabrijela je veliki avanturista, te putovanja pored odmora daju joj nove ideje koje predstavlja u svom salonu, što dokazuje i sam interijer. Veoma neobičan i nesvakidašnji stil je donijela sa putovanja i predstavila kroz salon.

Prozračan prostor daje notu čistoće, zid obložen zelenim lišćem i cvijećem, zajedno sa drvenim stolom i stolicama pruža divnu energiju koju je nemoguće zaobići.

Prostor za šminkanje toliko jednostavan, a toliko odvlači pažnju… Sve su to sitnice koje čine ovaj salon jedinstvenim, pomalo rustikalnim i industrijskim. Mi smo oduševljeni što i sa Vama želimo da podijelimo. 

”Smatram da čovjek najviše uči i izgrađuje se kao biće kada putuje, upoznaje nove ljude, nova mjesta i automatski postaje otvoren prema svijetu, te ničega se ne boji i ništa mu nije strano. Mislim da je to kvalitetno utrošeno slobodno vrijeme jer čovjek postaje pozitivan i zahvalan a samim tim i privlači takve ljude oko sebe. Samo treba vjerovati u sebe i dati zadnji atom snage za nešto”, kaže Gabrijela.

Vjerujte isplati se!“, zaključila je za kraj!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here