Gema Beauty, zlatni sponzor Sajma BeautiFUL 2023 predstavit će se sa novim brendovima

0

GEMA BEAUTY ZLAZNI JE SPONZOR MEĐUNARODNOG SAJMA KOZMETIKE, LJEPOTE, ZDRAVLJA I WELLNESSA BEAUTIFUL 2023 KOJI ĆE SE ODRŽATI 16. I 17.9.2023. U CENTRU SKENDERIJA U SARAJEVU.

16. i 17.9.2023. centar Skenderija u Sarajevu bit će centar beauty i wellness industrije. Dvodnevni Međunarodni sajam kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa BeautiFUL 2023 okupit će sve zaljubljenike i stručnjake u beauty svijet, sve one koji vole i užvaju u beauty proizvodima, savjetima, preporukama, edukacijama, takmičenjima, fenomenalnim popustima (do čak 50%), nagradama, odličnom zabavom i još mnogo toga. Na sajmu će se predstaviti 100 izlagača iz regije (sa preko 300 brendova) koji pripremaju odličnu ponudu sa već pomenutim fantastičnim popustima i nagradama, a jedan od njih je i GEMA BEAUTY – ZLATNI SPONZOR SAJMA. 

Ulaz je slobodan, a detalje pogledajte na zvaničnoj stranici sajma.

Gema Beauty će se na sajmu BeautiFUL 2023 predstaviti sa: ELAN, KRX, BIOTEK i IBRA. Pripremaju odličnu ponudu za sve posjetioce i sjajne sajamske popuste.

U razgovoru su nam kazali da se raduju učešću na sajmu, te se sa nestrpljenjem pripremaju i čekaju datum. Očekuju nova poznanstva, nove klijente, te mnogo dobre zabave i druženja. Shodno tome da su brendovi novi na tržištu bitno im je sve posjetioce upoznaju sa brendovima i da ih predstave na adekvatan način kako bi svi imali priliku da saznaju o kakvim je brendovima riječ. Za sada ih možete pronaći na policama u salonu Dora Beauty.

Gema Beauty priprema za vas predstavljanje novih proizvoda, popuste, radionice, a moći ćete i probati brendove i naravno upoznati se i razgovarati sa edukatorima koji dolaze. Jer, na ovome sajmu imat ćete priliku slušati jednog od najvećih majstora u svijetu obrva i trepavica Yulia Logvinova I TO POTPUNO BESPLATNO.

Puno je razloga za posjetiti sajam BeautiFUL i uživati u dva dana raznovrsnog programa i odlične zabave. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here