HomeLjepotaGema Beauty, zlatni sponzor Sajma BeautiFUL 2023 predstavit će se sa novim...

Gema Beauty, zlatni sponzor Sajma BeautiFUL 2023 predstavit će se sa novim brendovima

GEMA BEAUTY ZLAZNI JE SPONZOR MEĐUNARODNOG SAJMA KOZMETIKE, LJEPOTE, ZDRAVLJA I WELLNESSA BEAUTIFUL 2023 KOJI ĆE SE ODRŽATI 16. I 17.9.2023. U CENTRU SKENDERIJA U SARAJEVU.

16. i 17.9.2023. centar Skenderija u Sarajevu bit će centar beauty i wellness industrije. Dvodnevni Međunarodni sajam kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa BeautiFUL 2023 okupit će sve zaljubljenike i stručnjake u beauty svijet, sve one koji vole i užvaju u beauty proizvodima, savjetima, preporukama, edukacijama, takmičenjima, fenomenalnim popustima (do čak 50%), nagradama, odličnom zabavom i još mnogo toga. Na sajmu će se predstaviti 100 izlagača iz regije (sa preko 300 brendova) koji pripremaju odličnu ponudu sa već pomenutim fantastičnim popustima i nagradama, a jedan od njih je i GEMA BEAUTY – ZLATNI SPONZOR SAJMA. 

Ulaz je slobodan, a detalje pogledajte na zvaničnoj stranici sajma.

Gema Beauty će se na sajmu BeautiFUL 2023 predstaviti sa: ELAN, KRX, BIOTEK i IBRA. Pripremaju odličnu ponudu za sve posjetioce i sjajne sajamske popuste.

U razgovoru su nam kazali da se raduju učešću na sajmu, te se sa nestrpljenjem pripremaju i čekaju datum. Očekuju nova poznanstva, nove klijente, te mnogo dobre zabave i druženja. Shodno tome da su brendovi novi na tržištu bitno im je sve posjetioce upoznaju sa brendovima i da ih predstave na adekvatan način kako bi svi imali priliku da saznaju o kakvim je brendovima riječ. Za sada ih možete pronaći na policama u salonu Dora Beauty.

Gema Beauty priprema za vas predstavljanje novih proizvoda, popuste, radionice, a moći ćete i probati brendove i naravno upoznati se i razgovarati sa edukatorima koji dolaze. Jer, na ovome sajmu imat ćete priliku slušati jednog od najvećih majstora u svijetu obrva i trepavica Yulia Logvinova I TO POTPUNO BESPLATNO.

Puno je razloga za posjetiti sajam BeautiFUL i uživati u dva dana raznovrsnog programa i odlične zabave. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE