HomeLjepotaGenijalni novi uređaji za kosu koji će promijeniti način na koji doživljavate...

Genijalni novi uređaji za kosu koji će promijeniti način na koji doživljavate svoju kosu

#PoweredByBaByliss #StyledByYou

U kompaniji BaByliss iz prve ruke vrlo dobro znamo koliko briga o kosi može biti zahtjevna da oduzima vrijeme, energiju i strpljenje. Zato su odlučili da uradimo nešto povodom toga. Kreirali su potpuno nov asortiman koji će riješiti dva najveća problema – elektricitet i očuvanost kose.

Predstavljamo vam novi BaByliss Hydro-Fusion fen za kosu i Hydro-Fusion Air stajler za kosu.

Za kosu koja je u dobrom stanju, valovita ili prirodno kovrdžava, a koju je teško kontrolisati ili jednostavno “tvrdoglavu kosu” koja odbija da se ponaša ako vi želite. Stilizovanje je često duga, frustrirajuća borba, osim ako nemare nekog eksperta koji je uvijek pored vas. Koji god da je problem, novi genijalni proizvod sa naprednom i najnovijom tehnologijom podići će na novi nivo vašu njegu o kosu i to jako brzo-nudeći, novi i lakši način da napravite frizuru kakvu želite.

Novi Hydro-Fusion alati udružuju se sa snagom fizike i stručnošću u stilskim inovacijama kako bi pružili fenomenalne rezultate kao kod frizera, samo u komforu vašeg doma. BaByliss Hydro-Fusion fen za kosu daje sjajnu, hidratiziranu kosu bez elektriciteta koja je meka i pogodna za stilizovanje dok se suši, dok Hydro-Fusion Air stajler za kosu radi tako da hidratizira kosu dok je stilizuje.

NAUČNI DIO

 

Ova dva proizvoda za kosu karakteriše napredna plasma tehnologija koja koristi dualni ionski sistem za smanjenje vlage u kosi tj. kombinuje i pozitivne i negativne ione, koji zajedno hidratiziraju i eliminišu naelektrisanost kose.

Zahvaljujući plasma difuzeru (1)

vrlo je jednostavno napraviti lokne bez stvaranja elektriciteta. Tanak salonski usmjerivač (2)

uz odličan protok vazduha, obezbjeđuje preciznost i skraćuje vrijeme feniranja. Sa dvije brzine i tri nivoa temperature (3), fen možete prilagoditi svakom tipu kose, uz fenomenalne rezultate. Plus, mogućnost podešavanja različitih nivoa temperature svakom tipu kose, čini proizvod vrlo lakim za upotrebu.

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE