HomeLjepotaGLORIA tim djeluje iz srca: Otkrijte kako su napravili humanitarnu kampanju „Voli...

GLORIA tim djeluje iz srca: Otkrijte kako su napravili humanitarnu kampanju „Voli kožu u kojoj si ti“

Gloria je mnogo više od samo kozmetičkog branda. Iza imena GLORIA stoje ljudi koji ovaj brand žive, koji svoje znanje i emocije prenose u svaku bočicu, svaki potisak, svaku kap upakiranu u 100% prirodne kozmetičke proizvode. To potvrđuju i njihovi mnogobrojni korisnici čije mišljenje vrednuju i čiji puls pažljivo osluškuju. Vi ste njihova inspiracija i upravo je tako nastala i linija proizvoda za čišćenje kože, ali i kampanja #volikozuukojojsiti.

Vezani su za svaki njihov proizvod i da ih pitate koji nam je najdraži, ne bi se mogli odlučiti. No, danas mogu sa sigurnošću izjaviti da su posebno emotivni i sretni zbog nove linije proizvoda za čišćenje i njegu kože koja je nastala upravo iz želja njihovih vjernih korisnica. Ako već niste, upoznajte ih klikom na ovaj blog, pregledom našeg Instagram i Facebook kanala te na web shopu.

U stvaranju i lansiranju ove linije, otišli smo korak dalje

“Cilj nam je bio stvoriti potpuno autentičnu kampanju, a novac od iste donirati domovima za napuštenu djecu na područjima Sarajeva, Mostara i Banja Luke. Stoga smo se odlučili za „putovanje u nepoznato“ i krenuli u kreaciju kampanje #VoliKožuUKojojSiTi u kojoj se, ispred i iza kamere, nalaze članovi Gloria tima. Zahvalni smo svim našim kolegama, kolegicama, prijateljima i suradnicima koji su otvorenog srca i vedrog duha skupa s nama kreirali ovu jedinstvenu, kreativnu kampanju s dobrotvornim karakterom. Zahvalni smo i svim našim korisnicima, sadašnjim i budućim, jer su dio ove predivne priče. Korištenjem Gloria proizvoda dajete nam poticaj da idemo dalje, razvijamo nove proizvode i djelujemo iz srca te zajedničkim snagama stvaramo inspirativne priče.”, ističe tim Gloria.

P.S. Kažu da slika govori više od riječi! Potvrđujemo tu izreku upravo uz ovu koja dočarava atmosferu „iza scene“ za vrijeme nastanka kampanje #VoliKožuUKojojSiTi.

 

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE