HomeLjepotaHiMirror - inovativni motor za analizu kože

HiMirror – inovativni motor za analizu kože

HiMirror je prvo pametno ogledalo koje možete kupiti, a koje je namjenjeno kozmetici. Njegov cilj je da pomogne da Vaše lice izgleda ljepše, mlađe i zdravije.

Prvo pametno ogledalo koje možete kupiti zove se HiMirror, a koje Vam pomaže da procijenite stanje Vaše kože, uključujući bore, određene linije, jasnoću, tamne krugove, tamne mrlje, crvene mrlje i pore, tako da učinkovito možete promatrati područja s problemima. Kompanija koja proizvodi ovo ogledalo ističe da je na njemu radilo više od 300 inženjera. Ono je namijenjeno kozmetici, dakle njegov cilj je da pomogne da Vaše lice izgleda ljepše. Također, za cilj ima da Vam omogući korekcije problematičnih područja raznim kozmetičkim preparatima i tehnikama.

Ogledalo se sastoji od kamere koja snima Vaše lice, te računalnog sistema koji prepoznaje lice, izvršava glasovne komande, te kombinira sliku lica sa aplikacijama koje otkrivaju bore, ožiljke, mrlje i slično. Ukoliko stalno pratite promjene na Vašem licu, onda je ogledalo u stanju preporučivati kozmetičke proizvode, načine i područja nanošenja korektivne kozmetike, te pomoći da Vam koža lica izgleda ljepše.

Ovo ogledalo pruža profesionalne rezultate u udobnosti Vašeg doma kako bi Vam uštedio vrijeme i novac. Možete ga postaviti na zid ili pričvrstiti direktno na ogledalo u Vašem kupatilu.

Kako je HiMirror drugačiji?

Mogu postojati i druge aplikacije pametnih telefona za procjenu kože, ali HiMirror je drugačiji. Da bi pravilno procijenili i pratili stanje Vaše kože, važno je da se čitanja dešavaju u stabilnom, dosljednom okruženju. Vaš HiMirror ima nekoliko posebnih značajki koje to omogućuju:

  • Kamera za HiMirror automatski detektira nivo ambijentalnog osvjetljenja i prilagođava ravnotežu bjeline, temperaturu boje i bljeska.
  • HiMirror hardver i softver posebno su dizajnirani kako bi postigli pouzdane rezultate.

  • Bez obzira na to gdje ste instalirali HiMirror, fiksni položaj znači da rasvjeta i udaljenost koju imate od fotoaparata ostaju stabilni. HiMirror je otporan na vodu i sumpor. Ono što je posebno jeste da s lakoćom upravljate ovim ogledalom

Osim brige o ljepoti, pametno ogledalo može reducirati filmove o tehnikama njege lica, streamati muziku sa Spotifya, te Vam prikazivati vremensku prognozu s posebnim naglaskom na indeks UV zračenja.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE