Holivudski tretman koji koža obožava

0

 WORLD OF BEAUTY

Holivud je poludio za ovim tretmanom jer su rezultati koje ima na koži zaista sjajni. Radi se sa prirodnim preparatima, pogodan je za sve tipove kože i dostupan je i u BiH, u ekskluzivnim World of Beauty salonima.

“Holivudski tretman” ili “Snjeguljica”, kako ga mi još nazivamo zbog porculanskog izgleda kože nakon samo jednog tretmana, ima nekoliko pozitivnih djelovanja na kožu:

* čisti

* zateže

* detoksikuje

* uklanja tamne mrlje

*uklanja mitisere i akne

* podiže tonus.

Karbon laser piling je jedinstven, neinvazivni postupak, pogodan za sve tipove kože.

Tokom postupka nanosi se sloj tečnog karbon laser gel losiona na bazi čistog bambusovog uglja i crnog kavijara, prirodno bogatog vitaminima i omega 3 masnim kiselinama.

Gel se nanosi na lice, vrat i poprsje, te prodire duboko u pore. Laser pojačava dejstvo maske tako što djeluje na karbon koji zatim apsorbuje toksine.

Na ovaj način se sa kože uklanjaju mrtve ćelije, mitesere i suvišna masnoće, a istovremeno koži daje sjaj, glatkoću, elastičniji i vitalniji izgled.

Tretman akoia karbon laserom pogodan je za sve uzraste i može posvijetliti staračke pjege i tamne mrlje, izblijediti pjege, smanjiti bore i fine linije, smanjiti pore i ukloniti mitesere i akne.

Ovaj tretman može da se radi i u zimskim i u ljetnim uslovima, jer nije invazivan na kožu. U eksluzivnim World  of Beuatiy salonima radimo ga i u kombinaciji sa MD kiselinama koje dodatno utiču na zatezanje kože, izglađivanje finih bora i ožiljaka, te izbjeljivanje pigmentacija kože.

Tretman može da se radi sedmično ili jednom u 15 dana, u zavisnosti od problema koji želimo da riješimo na Vašoj koži.

Ekskluzivna italijanska fito kozmetika „World of Beauty“, potpuno prirodna, bez industrijskih primjesa,decenijama usavršavana u porodičnoj kompaniji.

Obuhvata oko 200 vrhunskih proizvoda za njegu i buđenje cijelog tijela, namijenjenih prije svega tretmanima ukozmetičkim salonima, ali i kućnjoj njezi.

Proizvodi imaju halal, vegan i dermatološki sertifikat, te se ne mogu naći u slobodnoj prodaji.

 

Generalni zastupnik “World of Beauty” kozmetike S.P. “Dara”

Ilije Garašanina 3, Banja Luka

Telefon: 051/372-325 i 065/672-375

Email: kozmetickisalondara@gmail.com

Web: www.salon-dara.com

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here