HomeLjepotaHolivudski tretman koji koža obožava

Holivudski tretman koji koža obožava

 WORLD OF BEAUTY

Holivud je poludio za ovim tretmanom jer su rezultati koje ima na koži zaista sjajni. Radi se sa prirodnim preparatima, pogodan je za sve tipove kože i dostupan je i u BiH, u ekskluzivnim World of Beauty salonima.

“Holivudski tretman” ili “Snjeguljica”, kako ga mi još nazivamo zbog porculanskog izgleda kože nakon samo jednog tretmana, ima nekoliko pozitivnih djelovanja na kožu:

* čisti

* zateže

* detoksikuje

* uklanja tamne mrlje

*uklanja mitisere i akne

* podiže tonus.

Karbon laser piling je jedinstven, neinvazivni postupak, pogodan za sve tipove kože.

Tokom postupka nanosi se sloj tečnog karbon laser gel losiona na bazi čistog bambusovog uglja i crnog kavijara, prirodno bogatog vitaminima i omega 3 masnim kiselinama.

Gel se nanosi na lice, vrat i poprsje, te prodire duboko u pore. Laser pojačava dejstvo maske tako što djeluje na karbon koji zatim apsorbuje toksine.

Na ovaj način se sa kože uklanjaju mrtve ćelije, mitesere i suvišna masnoće, a istovremeno koži daje sjaj, glatkoću, elastičniji i vitalniji izgled.

Tretman akoia karbon laserom pogodan je za sve uzraste i može posvijetliti staračke pjege i tamne mrlje, izblijediti pjege, smanjiti bore i fine linije, smanjiti pore i ukloniti mitesere i akne.

Ovaj tretman može da se radi i u zimskim i u ljetnim uslovima, jer nije invazivan na kožu. U eksluzivnim World  of Beuatiy salonima radimo ga i u kombinaciji sa MD kiselinama koje dodatno utiču na zatezanje kože, izglađivanje finih bora i ožiljaka, te izbjeljivanje pigmentacija kože.

Tretman može da se radi sedmično ili jednom u 15 dana, u zavisnosti od problema koji želimo da riješimo na Vašoj koži.

Ekskluzivna italijanska fito kozmetika „World of Beauty“, potpuno prirodna, bez industrijskih primjesa,decenijama usavršavana u porodičnoj kompaniji.

Obuhvata oko 200 vrhunskih proizvoda za njegu i buđenje cijelog tijela, namijenjenih prije svega tretmanima ukozmetičkim salonima, ali i kućnjoj njezi.

Proizvodi imaju halal, vegan i dermatološki sertifikat, te se ne mogu naći u slobodnoj prodaji.

Generalni zastupnik “World of Beauty” kozmetike S.P. “Dara”

Ilije Garašanina 3, Banja Luka

Telefon: 051/372-325 i 065/672-375

Email: kozmetickisalondara@gmail.com

Web: www.salon-dara.com

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE