HomeLifestyleHrabre i eksperimentalne obrve pomalo se vraćaju u modu - 2021!

Hrabre i eksperimentalne obrve pomalo se vraćaju u modu – 2021!

Sjećate li se još 2018 godine kada je svaki dan vladao neki novi trend obrva? Obrve s ribljim repom, halo obrve, geometrijske obrve.. haosu nikad kraja. Sada, 2021 godine, te iste vrste hrabre i eksperimentalne šminke za obrve pomalo se vraćaju – ali ovaj put na načine koje ćete zapravo htjeti nositi.

Ravni lukovi

Popularne na TikToku i crvenom tepihu (filmski festival u Cannesu 2021.), ravne obrve okrenute prema gore, vrlo bi brzo mogle postati standard, kako objašnjava umjetnik René de la Garza. ”Ako niste spremni potpuno se posvetiti ovom obliku, možete ga lažirati na jedan dan. Izgled možete postići skrivanjem malih pahuljastih dlačica na repu”, kaže on.

Izbijeljene obrve

Još jedan TikTokov proizvod koji postaje sve popularniji među poznatim osobama poput Kim Kardashian i Maisie Williams, su izbijeljene obrve, koje nisu nepoznate na dizajnerskim pistama. Ove godine su se mogle vidjeti na revijama za Dolce & Gabbana, Balmain i Jean-Paul Gaultier. Iz daljine se čini kao da osoba nema obrva nikako.

ROYGBIV obrve

Lizzo je izblijedjele obrve podigla na veći nivo dodajući ružičaste i ljubičaste pigmente u izgled. Ona nije jedina osoba koja je to nedavno učinila; obrve obojene u svakoj nijansi na spektru također su se sjajno predstavile na pariškoj sedmici mode jesen/zima 2021 .

Laminacija i gel obrve

Laminacija – postupak koji privremeno obnavlja obrve prema gore radi potpunog i pahuljastog izgleda. Laminacija je trenutno super popularna jer tu strukturu stvara tako da obrve strše. Gel za obrve se vraća jer je to nešto što možete koristiti kod kuće i što će vam dati isti učinak.

 

Izrezane obrve

Ovaj biste izgled mogli postići žiletom, ali umjetnici obrva i dermatolozi podjednako preporučuju korištenje korektora potpune pokrivenosti za oponašanje izgleda sve dok niste spremni za predanost ovom look-u.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE