HomeLifestyleUspješno realizovan prvi „Secret dinner“ u organizaciji poznate nutricionistkinje Marijane Zubac

Uspješno realizovan prvi „Secret dinner“ u organizaciji poznate nutricionistkinje Marijane Zubac

Diskretnom tematskom večeri, Marijana je uspjela da kroz druženje stavi naglasak na to da je prevencija imperativ zdravlja!

Marijana Zubac – možemo slobodno reći, nutricionista novoga doba, uz podršku partnera uspješno je organizovala prvi „Secret diner“, koji je održan 02. septembra u „Herceg Etno Selo Međugorje“ u Međugorju. Organizacijom event-a „Secret dinner“, koji je, malo je reći bio na svjetskom nivou, Marijana je ujedinila struku i nauku. Na jednom mjestu je pružila priliku ljudima da uživaju u pomno pripremljenom meniju koji je imao svoje specifične sljedove, slasticama, piće ali uz jedan program koji je imao svoju svrhu – povećajte svijest o pravilnoj ishrani.

Pored mnogih sponzora i prijatelja [Gloria – prirodna kozmetika, Džajić komerc, Binvest d.o.o., Shar, Jana, Arena Sport Agency, Poliklinika Musa, SRC Zivot..], ovaj projekat je pordržala opština Čitluk, koja je također prepoznala potencijal ovakvih druženja.

Specijalni gosti večeri bili su Dr. Andrea Jurić – epidemiolog i predsjednik Vlade ZHŽ Zdenko Čošić.

„Mnogo sam ponosna na ovaj projekat, za koji želimo da postane tradicija. Otkrit ću informaciju da za narednu godinu se već polako spremamo, jer želimo ovakav projekat podignuti na jedan veći i ozbiljniji nivo“, ističe organizatorica.

Gosti su imali priliku upoznati se i sa nutricionistima iz Hrvastke – Nikolina Barbarić i Ivana Barišić, koje su predstavile novi ekskluzivni WelleCo brand koji možete pronaći i kupiti u NutriCENTAR .

Broj je bio ograničen na 50 do 70 ljudi kojima su bile uručene pozivnice, te su na takav način zadržali diskretno druženje.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE