HomeLifestyleProslavljen 35. rođendan vrhunskog branda za njegu kože - Reviderm

Proslavljen 35. rođendan vrhunskog branda za njegu kože – Reviderm

REVIDERM zastupnik za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Sloveniju, Kris Derma, ove godine doista ima razloga za slavlje.

U šarmantnom Hotelu Bosnia okupilo se probrano društvo poznatih dama i partnera Kris Derme, kako bi obilježili 35. rođendan REVIDERMA

U opuštenom ambijentu i ugodnoj atmosferi Hotela Bosnia u Sarajevu, uz nasmijana lica i brojne goste iz svijeta medija, javnog života, te vjerne partnere, upriličen je idealan scenarij za obilježavanje 35. rođendana REVIDERMA, predstavljanje nove linije REVIDERM proizvoda – Pro Microbiome seruma, karakterističnih jer aktivno djeluju na bakterijsku mikroklimu kože.

Ovo druženje vlasnica Kris Derme, Kristina Ukalović, iskoristila je i kako bi svojim partnerima predstavila novi MD Pro Lift uređaj, jedinstven na području Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine, koji će pristup neinvazivnim tretmanima za pomlađivanje kože dovesti na potpuno novi nivo. Koristi se unutar tretmana, u sinergiji s drugim uređajima, poput mikrodermoabrazije. MD Pro Lift uređaj djeluje na principu dvije tehnologije – mikro struja i hladni laser koji rade u sinergiji.

“Iznimno sam ponosna na činjenicu što smo snagu i kvalitetu ovog uređaja dodatno potvrdili, ali usudila bih se reći i unaprijedili, testirajući njegove performanse i dobivene rezultate uz korištenje REVIDERM proizvoda. Ali priznajem da nisam iznenađena jer kada ovako kvalitetan i moćan uređaj i tretmane koje njime možemo odraditi nadogradimo s certificiranim kozmetološkim proizvodima iz REVIDERM laboratorija, rezultati ne mogu izostati”, istakla je Kristina Ukalović.

REVIDERM laboratorij poznat je i priznat upravo zbog svojih kontinuiranih inovacija i unapređivanja REVIDERM proizvoda za njegu kože. U Kris Dermi ističu kako je REVIDERM laboratorij poseban upravo iz razloga jer prati i predviđa trendove u problematikama kože.

Nova linija Pro Microbiome seruma na tržište izlazi kao apsolutna inovacija. Naime, na našoj koži živi preko 100 biliona mikrobnih stanica, koje kada su raznolike i u simbiozi čine našu kožu zdravom. U trenutku kada se njihova ravnoteža poremeti i neke od bakterija prevladaju, nastupaju bolesti i oštećenja kože.

Pro Microbiom serumi pomažu nam održati bakterije pod kontrolom ili ih vratiti u ravnotežu.

Serumi su prilagođeni problematikama i vrstama kože, iz tog je razloga REVIDERM laboratorij razvio tri varijante, za suhu, masnu i zrelu kožu.

“Kada pričamo o njezi kože lica, nikada zapravo ne razmišljamo o bakterijama koje se na njoj nalaze i koju štetu može prouzročiti i najmanja neravnoteža u tom mikrokozmosu. Zato sam jako uzbuđena zbog ovih seruma jer razlika koju njihovo korištenje može napraviti na našoj koži je nevjerojatna.” – rekla nam je Kristina Ukalović.

Kris Derma zastupnik je REVIDERMA za hrvatsko, bosanskohercegovačko i slovensko tržište više od 10 godina. Njihov True Care pristup na području Bosne i Hercegovine prepoznalo je čak 16 beauty centara i klinika koji u svom radu svakodnevno koriste isključivo REVIDERM proizvode.

Prepoznatljivost na tržištu Kris Derma ostvaruje i uz Reviderm Akademiju koju je u 10 godina prošlo više od 4000 kozmetologa i stručnjaka iz cijele regije.

“Posvećenost, iskustvo, kvaliteta proizvoda, aparata, edukacije i pristupa provjeren su recept. Mi u Kris Dermi ne znamo i ne želimo drugačije!” – zaključila je Kristina Ukalović.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE