Ivana Erić – Brajković: Nastojim biti unikatna u poslu i uvijek svoja

0

Ne volim ništa brzo, jer brzo je obično i puno mrlja i nedostataka. Ne volim ni “fast fashion”, tako ni te “fast” trendove u beauty industriji.

 Ivana Erić – Brajković, kozmetičarka i influenserica, vlasnica salona ljepota „BUTIK LJEPOTE“

Uzbudljivo je predstaviti vam Ivana Erić – Brajković, izuzetnu kozmetičarku, inspirativnu influencericu i ponosnu vlasnicu jedinstvenog salona ljepote pod imenom “BUTIK LJEPOTE”. U ovom intervjuu, zavirit ćemo u svijet Ivane Erić – Brajković, istražujući njezinu strast prema kozmetici, put prema uspjehu u industriji ljepote te otkrivajući tajne koje su je inspirirale da stvori “BUTIK LJEPOTE”.

Za početak nam recite nešto o sebi u vidu kratke biografije.

U svijet „beauty“ industrije i kozmetičarstva sam ušla spontano, ali sigurno. Radeći kao vizažist, već dugi niz godina, uz studiranje Ekonomskog fakulteta, stekla sam mrežu klijentica koje su bili zadovoljne mojim radom i pristupom. Kozmetiku sam oduvijek voljela. Idealan posao, kao maloj djevojčici – za mene je bio posao sa „kremicama“ i njegom. Nakon završetka fakulteta, odlučila sam da ostvarim svoj san i da iz ekonomske djelatnosti, pređem u „beauty“ djelatnost, u konačnici.

Kada i kako se rodila ljubav prema Vašoj profesiji?

Od tinejdžerskih dana sam se doma školovala oko njege kože i održavala svoje lice sama, te pomagala najbližim ljudima sa njihovim kožama i problemima. Nakon donešene odluke, krenule su moje obuke i edukacije, gdje sam dobila skoro cijelo potrebno znanje za službeno bavljenje poslom kozmetičarke. Kasnije nastavljam da se sama educiram pomoću online edukacija sa brojnim dermatolozima svijeta. Također vrlo rado prisustvujem kvalitetnim obukama i edukacijama iz beauty svijeta iz tema i poslova koje želim uvesti u ponudu salona „Butik Ljepote“. Šminkanjem se bavim već 13 godina, kozmetičar sam već 7 godina, a i dalje se educiram u polju kozmetologije i dermatologije. Slušam vodeće svjetske dermatologe i nastojim proširiti svoje znanje kako bih klijentima pružila vrhunsku uslugu. Nastojim imati individualni pristup klijentima i to je za rezultat dalo veliki broj zadovoljnih klijenata, koji se iznova vraćaju. Samim tim, uvodim svake godine nove kozmetičke tretmane, izričito one koji „rade svoj posao“. U ponudi salona ne idem na kvantitet, nego na kvalitet.

Kako je izgledao Vaš početak, i kako se razlikuje od sadašnjosti?

Početak je bio težak, jer sam se sama borila za svoje mjesto pod “beauty nebom”, sama sam sve ulagala. Nije lako steći mrežu klijenata i njihovo povjerenje, ali meni je išlo. Tome je razlog kvaliteta posla kojeg radim.

Koliko je teško biti dijelom beauty svijeta, da li lako idete u korak sa sve-mijenjajućim trendovima ove promjenjive industrije? 

Nije lako ni biti dijelom ove industrije, jer postoje mnogi kolege koji ulaze u biznis radi vrtoglavih uspjeha i novca, a moraš imati ljubav na prvom mjestu – da bi kvalitetno radio, samim tim – brojni i odustaju. Idem u korak s vremenom na klasični način. Ne volim ništa brzo, jer brzo je obično i puno mrlja i nedostataka. Ne volim ni “fast fashion”, tako ni te “fast” trendove u beauty industriji. Nastojim biti unikatna u poslu i uvijek svoja.

Recite nam ukratko o Vašem salonu i/ili uslugama koje nudite.

Glavni fokus u mom salonu Butik Ljepote jest da pomognem ljudima da dođu do zdrave i lijepe kože. To postižemo raznim, svjetski poznatim tretmanima njege kože koji daju fantastične rezultate. I dalje se bavim i šminkanjem, ali u nekoj drugoj dimenziji. Uživam u njemu, jer sam došla do faze da mi nije potreban veliki broj klijenata za šminku i onda je svaki novi rad još ljepši i radim opuštenije. Već 5 godina radim tretmane trajne šminke, konkretno puder obrve i izuzetno sam uspješna na tom polju i moji radovi su prepoznati i cijenjeni. Također nudim i online skincare konzultacije za sve ljude širom svijeta koji ne mogu doći kod nas na tretmane lica i savjetovanje. Online konzultacijama 1 na 1 dobivaju sve savjete vezane za njegu i održavanje kože, kao i preporuke za daljnju kućnu njegu i korištenje konkretnih proizvoda koji će ih dovesti do lijepe kože. Rado kreiram i video lekcije na mom profilu na Instagramu pod nazivom MISS SIRUSHO na temu ljepote, njege kože i šminke – kako bih pomogla ljudima.

Za kraj, imate li neku poruku za naše čitaoce? 

Za sve Vaše cijenjene čitatelje imam dvije poruke, koja su meni osobno zvijezde vodilje. 

  1. Budi svoj/a! 
  2. Nikad ne odustaj!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here