Bosiljka Vučić: Moj omiljeni make up look bi bio svaki sa kojim je klijent zadovoljan

0

Ako bih morala da biram onda bi  to bili neki nesvakidašnji look-ovi gdje mogu da pustim mašti na volju.

PIŠE: Bosiljka Vučić, vlasnica Beauty Bar-a i Beauty bar cosmetic’s -a

Bosiljka Vučić ima 37 godina, živi i radi u Bijeljini. Po profesiji je sudski tumač za engleski jezik, a šminkanjem se bavi već 7 godina. Vlasnica je Beauty Bar-a i Beauty bar cosmetic’s -a.

U ogledalu njenog Beauty bara odražava se ne samo perfekcija šminke, već i osmijeh zadovoljstva na licima klijenata. Bosiljka Vučić, umjetnica šminke i vlasnica ovog čarobnog prostora, nedavno je proširila svoj talenat lansiranjem sopstvenog brenda. No, za nju, uspjeh nije samo u proizvodima, već u osjećaju samopouzdanja koji pruža svojim klijentima. Pridružite nam se u razgovoru s ovom strastvenom umjetnicom, gdje svaka boja i svaki potez četkice stvaraju priču o jedinstvenoj ljepoti.

Bosiljka, vlasnica ste Beauty bara, recite nam nešto Vašim počecima, kao se rodila ljubav prema ovom poslu?

Šminkanjem sam se sasvim slučajno počela baviti iako mi to nije bilo primarno zanimanje, oduvijek sam voljela šminku i sve što ima veze s beauty svijetom. U jednom periodu života odlučujem da se posvetim svom hobiju i šminkanje postaje moj primarni posao. Nekako je prirodan slijed događaja bio da proširim svoje polje djelovanja i na ostale grane beauty industrije i tako završavam edukacije i za manikir i pedikir, tretmane lica, trajnu šminku i još dosta toga. Ali moja najveća ljubav i ujedno ono u čemu sam najbolja jeste šminkanje .

Također imate i svoj brend kozmetike, koje sve proizvode imate u ponudi?

Moj brend je mlad brend star svega par mjeseci, još u svojoj početnoj fazi ali ujedno i nešto na sta sam najponosnija. Željela sam da ponudim tržištu neke stvari koje meni kao šminkeru olakšavaju posao i koje su zaista kvalitetne. Za sad Beauty bar cosmetics u ponudi ima :glitter spray (sjaj za tijelo ) idealan jer ne samo što predivno sija i što je dugotrajan, on predivno i miriše i ne prlja vašu garderobu tj. transfer free je. Imamo i 11 različitih modela mink trepavica od najkvalitetnije dlake ( pogodan za nositi do 20 puta), zatim ljepilo za trepavice koja je sigurno za vaše oči, brzo se suši i ne mrda, Beauty bar blender, balzame za usne i kreme za oporavak poslije trajne šminke. A u budućnosti nas očekuje još mnogo proizvoda koji će svojim kvalitetom opravdati povjerenje kupaca.

Koje usluge nudite u Vašem salonu, te koja od njih je najtraženija?

U salonu nudimo sve standardne usluge poput manikira, nadogradnji izlivanja, pedikira klasičnih i callux suvih, tretmane lica sa Jean d’Arcel francuskom kozmetikom, tretmane tijela, masaže, maderoterapije, trajnu šminku obrva, lasersko uklanjanje tetovaža, depilacije šećernom pastom i lycon voskom, laminacije obrva i trepavica, spray tan, šminkanje te još mnogo toga. Ono što je uvijek najpopularnije jeste šminkanje i nokti.

Koji je Vaš najdraži makeup look?

Moj omiljeni makeup look bi bio svaki sa kojim je klijent zadovoljan. Ja sam malo čudna po tom pitanju i meni se rijetko sta sviđa te nađem manu svakom svom radu, ali mislim da je to ono što me tjera da uvijek budem bolja nego sto sam bila. Tako da sam sama sebi najgori kritičar. Ali ako bih morala da biram onda bi  to bili neki nesvakidašnji look-ovi gdje mogu da pustim mašti na volju.

Vaš omiljeni kozmetički brend?

Omiljeni makeup brendovi, najteže pitanje do sad jer ne znam da li bih mogla da se odlučim. Svaki od brendova ima neke proizvode koji su predobri, a i one koji meni ne odgovaraju. Ja konstantno istražujem i isprobavam nove brendove i za sad najviše radim sa Pat Mcgrath , makeup by Mario, Aura, i Kryoline.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here