HomeLifestyleJedna stvar koju svi trebaju imati u svojoj torbi

Jedna stvar koju svi trebaju imati u svojoj torbi

Jeste li ikad pomislili da će i oprema za dentalno zdravlje biti kompaktna i spremna za vašu torbu?

Ne zaboravite ponijeti svoju torbicu za dentalno zdravlje gdje god idete i na koliko god dana. Ako ostajete duže preporučujemo da odete na dentalno čišćenje prije odlaska. Vrlo je važno imati dobru dentalnu higijenu dok putujete jer uvijek može doći do nekih problema, a vi nemate rješenje jer niste kod kuće. 

Nažalost, dentalna higijena je jedna od zanemarivijih širom svijeta, a često zaboravljamo da su usta pola zdravlja, ali i ljepote. Lijep i zdrav osmijeh najljepši je atribut, kako kod žena tako i kod muškaraca.

Ne želite izaći na sastanak u restoran i biti bespomoćni ako ste pojeli ribu ili nešto što vam je zapelo između zuba. Pored toga što je neprivlačno, također je štetno za vaše zube. Što hrana duže ostaje na zubima to su veće šanse da će se stvoriti bakterije i početi nagrizati vašu caklinu. Ako pijete crno vino ili jedete neku hranu koja ima jače boje, tu je i rizik od fleka na zubima. 

Ako ste otišli van grada ne želite se suočiti s problemom poput iznenadne boli na zubu, oticanju desni i slično. Savjetujemo da u torbi uvijek imate torbicu s dentalnom opremom. 

Dentalne torbice su kompaktne i mogu stati u gotovo svačiju torbu. Važno je da sa sobom ponesete novu četkicu. Postoje i manje verzije koje vam neće oduzeti puno prostora ali će sigurno poslužiti svrsi. Ne zaboravite ponijeti i pastu za zube. Danas postoje manje i kompaktne verzije pasti za zube koje će vam biti dovoljne dok ste na putovanju, a imat će isti utjecaj kao i obične paste. 

Važan dio dentalne higijene su i konci za čišćenje. Oni vam omogućavaju da doprete do užih prostora između zuba gdje ne možete doprijeti četkicom. Takva mjesta je posebno važno čistiti, jer se tu često nalaze ostaci hrane i pića koji su idealni za stvaranje bakterija. 

Idealan saveznik za sve destinacije je i #Curaprox travel set koji sadrži sve potrebno za oralnu higijenu dok putujete. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE