Josipa Krišto: Pomažem ženama da odaberu najbolju njegu za svoju kožu

0

Moja misija i vizija je da svakom klijentu pružim vrhunsku uslugu, da dobiju kompletnu analizu svoje kože i tretman koji odmah daje rezultat, to je moguće samo uz kvalitetnu profesionalnu kozmetiku.

Njega kože lica je ključna komponenta očuvanja zdrave i blistave kože, te postizanja dugotrajne ljepote. Koža lica izložena je svakodnevnim izazovima kao što su sunce, zagađenje, stres i starenje, stoga je važno posvetiti joj pažnju i pravilno je njegovati. U nastavku je intervju sa  Josipom Krišto koja pruža vrhunsku uslugu njege kože lica svojih klijenata.

Intervju: Josipa Krišto

Recite nam nešto o sebi? 

Moje ime je Josipa Krišto. Pomažem ženama da odaberu najbolju njegu za svoju kožu i pružam usluge neinvazivnih tretmana lica u New Skin spa centru u Hotelu Split Podstrana. Radila sam 15 godina kao voditelj parfumerije, uživala sam u tom poslu i ostvarivala iznimno dobre rezultate. U trenutku kada sam postala majka počela sam osjećati kako stres na poslu sve više ugrožava kvalitetu mog života. Prestala sam raditi prije 8 godina kada sam dobila drugo dijete.

Kako ste počeli raditi ovaj posao i otkud ljubav prema istom? 

 Dugo sam razmišljala što je to čime se želim baviti do kraja života, što je to za što vrijedi dati veliki dio svog života. Povratak u bilo koju korporaciju bio je isključen, ja sam znala da je kozmetika i njega lica jedino gdje ja sebe vidim. prekvalificirala sam se za Kozmetičara, inače sam ekonomist po struci i studirala sam Pravni fakultet 3 godine. Nakon prkvalifikacije za kozmetičara shvatila sam da se želim baviti prirodnim metodama pomlađivanja, i završila sam skulpturalni i miofacijalni lifting lica. Znala sam da za bilo koji poduzetnički pothvat nije dovoljno da sam vrhunski stručnjak, danas nam trebaju i marketinške i biznis edukacije. Strah o neuspjeha je bio jak, i odlučila sam da sve vještine savladam prije nego se upustim u posao. Upisala sam digitalni marketing i to je bila jako dobra odluka, jer sam naučila jako puno o marketingu , dizajnu i predstavljanju na društvenim mrežama. Pokušala sam dobiti poticaje za otvaranje salona i tri puta sam dobila odbijenici, pokušala sam dobiti zajam od Eu fondova i to mi nije uspjelo. Godinu dana sam provela u teškoj anksioznoti u vrijeme korone, nisam vidjela izlaz. Situaciju sam prepustila Bogu u ruke, svojim snagama više nisam mogla. Ubrzo sam dobila ponudu od jednog hotela da iznajmim wellness, mojoj sreći nije bilo kraja. Shvatila sam da je to moj put, hotel ima sređen prostor i treba samo firmu koja će to raditi jer oni sami to ne stignu. To je za mene bila win win situacija i moj posao je krenuo. Znanje iz marketinga mi je jako pomoglo jer sama vodim svoj marketing, izrađujem kataloge, oglase, objave. Moj posao je u prvom mjesecu ostvario izvanredne rezultate.

Radite njegu lica, pa recite nam nešto više o tome?

Odlučila sam se da ću raditi samo s najboljim brendovima na tržišu. Dugo vremena sam istraživala, isprobavala, pratila što se događa na svjetskoj sceni i pronašla tri vrhunska kozmetička brenda. Ponosni sam uvoznik brenda La Fervance za Hrvatsku, ponosna sam najviše zbog toga što su mi kao mladom poduzetniku na samom početku pružili tu šansu. Moja misija i vizija je da svakom klijentu pružim vrhunsku uslugu, da dobiju komlentnu analizu svoje kože i tretman koji odmah daje rezultat, to je moguće samo uz kvalitetnu profesionalnu kozmetiku. 

 Šta je to skulpturalni lifting, a sta miofacijalni?

Najtraženiji tretmani u spa centru su Miofacijalni lifting i Bukalna masaža. Miofascijalna masaža lica, takođe poznata kao miofascijalna terapija lica, je tehnika masaže koja se fokusira na mišiće i fasciju lica kako bi se poboljšala cirkulacija, opuštanje mišića i ukupno stanje kože lica. Bukalna masaža lica, poznata i kao bukalna terapija, je specifična tehnika masaže koja se fokusira na masažu i tretiranje mišića bukalnog područja. Bukalni mišići su mišići obraza, a bukalna masaža se obično koristi kako bi se opustili i tonirali ovi mišići. Ova tehnika može imati estetske i terapeutske koristi za lice. Klijenti su prepoznali kvalitetu i profesionalnost koju dobiju u spa centru i svakim danom mi pristižu brojne recenzije pohvale i zahvalnosti. Radim posao koji volim, uživam u svakom trenutku na poslu i mogu slobodno reći da se moj san ostvario. 

Najčešći izazovi sa kojima se susrećete u radu? 

Jedini izazov koji trenutno imam je zadržati balans između poslovnog i privatnog života, rezervirati vrijeme za obitelj, trening i zdravu prehranu jer bez toga ja ne bi dobro radila svoj posao. 

Planovi za dalji razvoj karijere?

U budućnosti planiram završiti najbolje edukacije masaže lica i tijela koje se nude na svjetskom tržištu. Želim biti najbolja u svom poslu jer smatram da visoki profesionalizam nema konkurenciju. 

Poruka čitateljima.

Ako moja priča potakne barem jednu osobu da ostvari svoje snove, i da ne odustane u preprekama bit ću presretna. Kada čovjek radi ono za što ga je Bog stvorio rezultat je uspjeh

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here