Kako izabrati pravi filer?

0
236

Odlučili ste sebi ispunite želju, ali se plašite pogrešnog izbora? I u punom ste pravu jer ne valja nasjedati na sve ono što čujete i vidite. Ne, nisu svi fileri jednaki. Ono što bi trebali imati, kao pozadinu, jesu dugogodišnja, kontinuirana istraživanja, kliničko iskustvo, brojne studije koje potvrđuju kvalitetu materijala i procesa proizvodnje, odobrenja agencija, najnovije patentirane tehnologije i rezultate.

Zahvaljujući brojnim faktorima iz vanjskog okruženja prvi znakovi starenja se, nažalost, pojavljuju sve ranije. Gubitak volumena i elastičnosti kože, ali i pojava prvih bora, utječe na samopouzdanje žena širom svijeta. Iako su ove promjene prirodne, nikome nije ugodno kada mu se vlastiti odraz u ogledalu više ne sviđa, ali sada za to postoji bezbolno i neinvazivno rješenje. 

Nova generacija filera koja prati potrebe svih generacija pacijenata

U pitanju su fileri nove generacije, Belotero fileri, koji će svojim jedinstvenim i znanstveno potvrđenim sastavom riješiti sve vaše probleme kada su u pitanju posljedice starenja kože. Belotero filer djeluje u dubljim slojevima kože kako bi poboljšao njenu hidrataciju, smanjio pojavu finih bora, crvenila i ujednačio teksturu kože. Zahvaljujući svom jedinstvenom sastavu ovaj filer će doprinijeti dugoročnom poboljšanju elastičnosti i čvrstoći kože. 

Postoji čitava kolekcija Belotero proizvoda od kojih je svaki malo drugačije formuliran, ovisno o području za koje se koristi. Tako je Belotero Revive, koji je zapravo skin booster, osmišljen u skladu sa željama suvremenih pacijentica koje su fokusirane, prije svega, na kvalitetu kože i što prirodniji, “no filter” izgled. Dok je, recimo, Belotero Lips kolekcija osmišljena za prirodan i senzualan izgled usana. Riječ je o inovativnim hijaluronskim filerima, točnije o dva proizvoda koji u estetskoj medicini imaju isti efekt poput olovke i ruža za usne u svijetu kozmetike. Belotero Lips Shape idealan je za povećanje usana i poboljšanje gornje i donje usne, dok je Belotero Lips Contour idealan za obnavljanje kontura usana za postizanje mladenačkog izgleda.

Prirodan izgled kože ultimativni je cilj

Belotero kolekcija se uspješno bori i protiv prvih znakova starenja, finih linija i bora kako na licu, tako i na dekolteu ili šakama. Često se događa da se prvi znakovi starenja i gubitka kvaliteta kože odražavaju upravo na ove dijelove, pogotovo kod pripadnica ljepšeg pola. Belotero se i u ovoj kategoriji pokazao kao broj 1 i apsolutni lider kada je u pitanju korigiranje bilo kojih nepravilnosti. Prvi znakovi starenja mogu se smanjiti nadoknađivanjem izgubljene hijaluronske kiseline koja će koži vratiti punoću i jedrinu, takozvani “plump” izgled koji je sve popularniji među svim generacijama.

Fileri koji sadrže anestetik za što bezbolnije iskustvo

Jednom ubrizgan, Belotero hijaluronski dermalni filer, trenutno ispunjava kožu zahvaljujući sposobnosti hijaluronske kiseline da vezuje molekule vode za sebe što će instant povećati volumen kože i zagladiti bore. Pažljivo formuliranje ovih filera omogućava da se oni lako integriraju u kožu bez narušavanja vaših prirodnih kontura ili izraza lica uz jedinstveno prilagođavanje potrebama svakog pacijenta i pacijentice. Budući da je u ponudi više vrsta Belotero filera koji su različite gustoće i teksture, imate priliku korigirati i one najsitnije i najfinije bore. Posebni su i po tome što u sebi sadrže i sastojak pod imenom Lidocaine koji je zapravo anestetik i učinit će da vaš tretman bude sasvim bezbolan i ugodniji nego ikada prije, pogotovo ako je riječ o nekim osjetljivijim područjima.

Švicarska preciznost, njemačka kvaliteta

Vratimo se još malo na početak priče i onaj ‘kredibilitet’ koji bi sigurni fileri trebali imati. Svi znamo za pojam švicarske preciznosti i njemačke kvalitete, zar ne? Belotero kolekcija proizvodi se u Švicarskoj, od strane njemačkog farmaceutskog giganta Merz Aestheticsa. Na tržištu je od 2005. godine, a od 2011. godine posjeduje FDA odobrenje  za korištenje u cijelom svijetu. Osnova Belotero filera je patentirana CPM tehnologija (laički rečeno – povezivanje molekula hijalurona) i različite reološka svojstva filera čime se razlikuju od drugih na tržištu, a što pak omogućava prilagođene i fleksibilne rezultate. 

Spomenimo još i jednu u nizu studija koje su dostupne (Lorenc, Fagien, Flynn and Waldorf, 2013.) koji su tijekom 5 godina kontinuirano tretirali Belotero Balance filerom ukupno 317 pacijenata i pomno ih pratili te nisu zamijetili niti jednu nuspojavu ili negativnu reakciju od strane filera. 

Sada kada ste odabrali filer, odaberite i pravog liječnika! 

Imajte na umu da je potrebno dobro odabrati tko će vam aplicirati filere. To može isključivo doktor s diplomom i s licencom za rad. Poželjno bi bilo i da je liječnik prošao brojne treninge i edukacije kada su u pitanju dermalni filer te da, naravno, ima odlične rezultate. Konkretno, liječnici koji apliciraju Belotero filere prošli su brojne radionice, treninge, edukacije o samim filerima, načinima aplikacije, trendovima, anatomiji, komplikacijama te za sve posjeduju valjane certifikate. Upitajte ih! 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here