Kako nanijeti bronzer na pravi način?

0
368

Što se tiče vještina šminke koje zahtijevaju malo finoće, bronziranje je šlag na kraju. I ne raspravljamo ovdje o konturi – nego govorimo o upotrebi dobrog staromodnog praška ili tekućeg bronzera i četkica. Da bi došli do vrha sa bronzerom, čavrljali smo s Lancôme National Makeup Artist Darais o tri njegova zlatna pravila za bronziranje.

Pravilo # 1: Ne nanosite na sve

“Kada se bronzer prvi put pojavio, ljudima je rečeno da sve mogu prekriti”, kaže Darais. “Umjesto toga, upotrijebite bronzer za postizanje sunčanog izgleda.” Za mekši sjaj, nanesite ga na vrh obraza, vrh nosa i iznad sljepoočnica. “Također ga možete koristiti štedljivo na vratu i ispod brade”, dodaje Darias. “Dodir bronzera može čak i ovo područje uvezati s ostatkom lica i tijela.”

Pravilo br. 2: Četkica je važna

Prema Daraisu, nanošenje bronzera besprijekorno se postiže četkom. “Što je četkica mekša, to je mekši učinak”, kaže on, “ovisno o tome želite li finiju ili dramatičnu završnu obradu, na temelju toga možete mijenjati četkicu.” Ako želite lakši, sjajniji završetak, ovaj stručnjak preporučuje posezanje za mekom četkom, a ako želite oštriju, gušću završnu obradu, preporučuje se da pokušate čvrsto četkom. Veličina kista također je važna. “Volim Lancôme Highlighting Brush # 3 za početnike, mekanu završnu obradu, Cheek Brush # 6 za srednju, srednju završnu obradu i Precision Cheke Brush # 7 za stručnu i ukupnu dramatičnu završnu obradu”, kaže on.

Pravilo # 3: Koristite ispravnu formulu za brončano oblikovanje

“Trik za održavanje bronzera tokom cijelog dana je korištenje formule koja odgovara vašem tipu kože”, primjećuje Darais. Razmislite o tipu kože gdje ćete nanositi bronzer – ako je suha, isprobajte tekući bronzer za vlagu, a ako je masna, posegnite za prahom. Prije svega, “zapamtite da bronzer nije vaša kontura”, kaže Darais. “Oblikovanje je za skrivanje stvari s matom i sjenama, ali bronza će postići sjaj i toplinu koja će se primijetiti.”

beautiful.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here